Πλεκτά και την άνοιξη!
Πλεκτά και την άνοιξη!


Τα πουλόβερ είναι all season και δεν «γράψαμε λάθος».

Tα πλεκτά είχαμε συνηθίσει εδώ και πάρα πολλά χρόνια να μην τα θεωρούμε all season ρούχα, αλλά αμιγώς χειμωνιάτικα. Φέτος όμως, με το knitwear trend να μονοπωλεί το ενδιαφέρον μας από πέρυσι την άνοιξη, βλέπουμε τα πουλόβερ με άλλο μάτι και θεωρούμε δεδομένο πως με τους κατάλληλους τρόπους μπορούμε να τα φοράμε και την άνοιξη.

Μπορούμε να βάλουμε ένα διάτρητο, oversized πλεκτό πάνω από ένα slip dress, με μία δερμάτινη ζώνη στη μέση. Ή να φορέσουμε τη μάλλινη ζακέτα μας μόνο με ένα ασορτί bustier από μέσα όπως έκανε πρώτη η Katie Holmes πέρυσι, όταν έψαχνε ταξί στους δρόμους της Νέας Υόρκης. Τέλος μπορούμε να βάλουμε το πλεκτό μας -πάντα χωρίς μπουφάν από πάνω αν μιλάμε για την ανοιξιάτικη σεζόν- πάνω από μία αέρινη, maxi φούστα με cowboy boots ή αθλητικά από κάτω και να είμαστε κομψά ντυμένες περνώντας τα boho vibes της εποχής στο ντύσιμό μας.

Παρακάτω βρήκαμε για εσένα τα δέκα καλύτερα πλεκτά της αγοράς που μπορείς να φοράς και αυτή την εποχή χωρίς να αισθάνεσαι πως είσαι «εκτός κλίματος». Σε μπεζ, μαύρες αλλά και παστέλ αποχρώσεις, τα must have jumpers της σεζόν έχουν πάντα μία θέση στην ντουλάπα σου. Και όταν λέμε «πάντα» κυριολεκτούμε.

Πηγή: queen.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!