3+1 trends στα παλτό
3+1 trends στα παλτό


Όλα τα coat trends που αξίζει να δοκιμάσεις αυτή τη σεζόν.

Μπορεί για την ώρα να παραμένουμε σε καθεστώς lockdown και να περνάμε τις ημέρες μας στο σπίτι φορώντας φόρμες ωστόσο αυτό σταδιακά πρόκειται να αλλάξει. Για την ώρα, το άνοιγμα των καταστημάτων μας δίνει την ευκαιρία να βγούμε έξω και να φορέσουμε τα αγαπημένας μας winter outfits. Τις τελευταίες ημέρες το κρύο είναι αισθητό και μια ματιά στα social media ήταν αρκετή για να κατακλυστούμε από κομψά πανωφόρια.

Η αλήθεια είναι πως τα κλασικά, μονόχρωμα παλτό παραμένουν η πιο κομψή επιλογή. Ωστόσο 4 νέες τάσεις έρχονται φέτος για να κυριαρχήσουν και να απογειώσουν τις απλές- αδιάφορες ενδυματολογικά εμφανίσεις μας. Εντυπωσιακά σχέδια, έντονα χρώματα και ξεχωριστές υφές συνθέτουν τα ωραιότερα coat trends αυτής της σεζόν. Τα καπιτονέ μπουφάν είναι μόνο μία από τις προτιμήσεις που έκαναν αίσθηση και κέντρισαν το ενδιαφέρον των πιο styish γυναικών.

Οι σχεδιαστές ανταποκρίνονται στο κάλεσμα της εποχής με μακρύτερες και πιο χειμωνιάτικες σιλουέτες που είναι τόσο μοντέρνες όσο και πρακτικές. Το μόνο σίγουρο είναι πως ένα πρωτότυπο coat αρκεί για να προσθέσεις στυλ και χαρακτήρα στο ντύσιμό σου. Μην χάνεις άλλο χρόνο, δες τι φόρεσαν όλα τα it girls και εμπνέυσου από τα looks τους.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις όλα τα coat trends που πρέπει να ενσωματώσεις στη γκαρνταρόμπα σου για στυλάτες εμφανίσεις.

 

 

Πηγή: queen.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!