Το Sex & The City επιστρέφει και η Carrie βάζει φωτιές στη μόδα
Το Sex & The City επιστρέφει και η Carrie βάζει φωτιές στη μόδα


Υπάρχουν πολλά πράγματα που θα είναι διαφορετικά στο νέο Sex And The City, το οποίο είναι και επίσημα πραγματικότητα από την HBO.

Για τις αρχάριες το reboot της iconic σειράς των 90s, θα ονομάζεται And Just Like That, μια φράση που προκύπτει από τον εσωτερικό μονόλογο της Carrie Bradshaw και το ιδιαίτερο στιλ γραφής της. «Είναι ένα νέο κεφάλαιο για τα κορίτσια της Νέας Υόρκης, αλλά θα πρέπει να το κάνουν ως τρίο» -η Kim Cattrall έχει επιλέξει να εξαιρεθεί, κάτι που δεν αποτελεί έκπληξη για όποιον παρακολουθεί τις ειδήσεις σχετικά με την cult τηλεοπτική σειρά όλο το προηγούμενο διάστημα.

"Η σειρά θα ακολουθήσει την Carrie, τη Miranda και τη Charlotte καθώς θα ταξιδέψουν από την περίπλοκη ζωή τους και τη φιλία στα 30 τους, έως την ακόμη πιο περίπλοκη ζωή και φιλία στα 50 τους, αναφέρει το δελτίο τύπου του HBO.

Προσωπικά, τολμώ να παραδεχτώ -στην εποχή του Τhe Crown, The Queen's Gambit και Εmily In Paris, τα οποία αναδεικνύουν τα κοστούμια ως το απόλυτο συστατικό μιας επιτυχημένης σειράς- πως δεν ήμουν ποτέ οπαδός των σειρών ή των χαρακτήρων αυτών.

Τότε, και όντας παιδί ακόμα, δεν είχα δει ούτε ένα επεισόδιο, όμως καθώς ο στιλιστικός μύθος ονόματι Carrie Bradshaw μεγάλωνε και καθώς μεγάλωνα κι εγώ, και η μοίρα θέλησε να δουλέψω στη μόδα, δεν θα μπορούσα να μη την γνωρίσω και αποδεχτώ ως είδωλο της σύγχρονης κουλτούρας. Τι θα φορέσει όμως στο σήμερα και όντας 50αρα; Θα κάνει πιο safe και διαχρονικές επιλογές ή θα επιστρέψει το ίδιο τολμηρή όπως τότε; Θα μιλήσει για sustainable και ethical fashion; Θα θίξει το θέμα του diversity και της μόδας χωρίς φύλο;

Πάντα ήμουν πολύ συνειδητοποιημένη για τον αντίκτυπο που είχε στις τάσεις. Εκείνη την εποχή, οι τολμηρές αποφάσεις της διάσημης στιλίστριας, Patricia Field, διαδόθηκαν πολύ πέρα από τις μεγάλες λεωφόρους και τους δρόμους της Νέας Υόρκης και ενθάρρυναν τη γυναίκα σε όλο τον κόσμο να είναι πιο τολμηρή με τα ρούχα και τα αξεσουάρ της, (αλλά και πολλά ακόμα, από το τι πίνει σε ένα μπαρ, ως τη φιλοσοφία της για τον έρωτα και τη φιλία), όπως και η Carrie.

Αν υπάρχει όμως, κάτι για το οποίο εμείς οι fashion lovers ανυπομονούμε είναι να δούμε όλα τα νέα σύνολα της Carrie που στο σήμερα αναμένουμε να είναι ακόμα πιο εντυπωσιακά και τολμηρά.

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως θα φορέσει ξανά ορισμένα από τα signature αγαπημένα της κομμάτια, και, αν μπορούσαμε, θα χειροκροτούσαμε μπροστά στην οθόνη μας, αντικρίζοντας την εμβληματική tutu skirt ή τις αγαπημένες της γόβες.

Ανυπομονούμε όμως, και για όλα τα καινούργια, τα μεγαλύτερα runway statements των μεγαλύτερων σχεδιαστών, αλλά κι εκείνα των ανερχόμενων Instagram brands και πώς θα τα φορέσει ο τηλεοπτικός χαρακτήρας που ταυτίστηκε όσο κανείς άλλος με το στιλ και την μόδα στο 2021.

1. The Tutu

 

 

Sex and the City reboot: Molly Goddard tulle dress

Molly Goddard Spring/Summer 2021

Sex and the City reboot: Halpern feather dress

Halpern Spring/Summer 2021

 

2. To LBD

Sex and the City reboot: Carrie Bradshaw in a little black dress

Sex and the City reboot: Victoria Beckham black dress

Victoria Beckham Spring/Summer 2021

Sex and the City reboot: Khaite black dress

Khaite Spring/Summer 2021

3. Prints

 

Sex and the City reboot: Carrie Bradshaw in a graffiti print dress

Sex and the City reboot: Gucci print shirt and skirt

Gucci Cruise 2021

 

4. Faux Fur Coat

 Sex and the City reboot: Carrie Wearing a fur coat

 

 

 

Prada F/W 2020-21 

Πηγή: jenny.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!