Έτσι πρέπει να λούζουμε τα μαλλιά
Έτσι πρέπει να λούζουμε τα μαλλιά


Για εμάς τις γυναίκες, είναι πολύ σημαντικό να είναι όμορφα και περιποιημένα τα μαλλιά μας. Για να το πετύχουμε αυτό, πρέπει πρώτα απ' όλα να είναι υγιή, λαμπερά και καλά λουσμένα! Πόσο σίγουρες είστε, όμως, ότι λούζετε σωστά μαλλιά σας;

Σύμφωνα με τη νεαρή κομμώτρια και χρήστη του TikTok @amy.does.some.hair, για να είναι τα μαλλιά μας πεντακάθαρα και υγιή μετά από κάθε λούσιμο, υπάρχει... τεχνική! Το βίντεό της, το έχουν δει περισσότερες από 284,000 φορές, ενώ εκατοντάδες χρήστες το έχουν σχολιάσει από τότε που ανέβηκε στη δημοφιλή πλατφόρμα. Και να ποια είναι η τεχνική για να λούζουμε τα μαλλιά μας:

Βήμα 1ο

Βρέξτε καλά τα μαλλιά σας, απλώστε το σαμπουάν στα χέρια σας και μοιράστε το ομοιόμορφα σε όλο το τριχωτό της κεφαλής σας. Χρησιμοποιώντας τις άκρες των δαχτύλων σας, κάντε μασάζ με το σαμπουάν σε όλο το τριχωτό της κεφαλής σας. Μην ξεχνάτε το μέτωπο όπου ξεκινούν τα μαλλιά σας και τον σβέρκο σας».

Βήμα 2ο

Μόλις ξεπλύνετε τα μαλλιά σας, πρέπει να επαναλάβετε τη διαδικασία, αλλά αυτή τη φορά εστιάστε στο τριχωτό της κεφαλής σας και χρησιμοποιήστε τον αφρό για να τον περάσετε απαλά από τις άκρες με τα δάχτυλά σας.

Βήμα 3ο

Μόλις ξεπλύνετε ξανά και αφού έχετε στύψει τα μαλλιά σας, απλώστε το μαλακτικό στις άκρες των μαλλιών σας, αποφεύγοντας τη ρίζα και αφήστε τις να μουλιάσουν για ένα ή δύο λεπτά.

Βήμα 4ο

Η Έιμι, όπως ονομάζεται η νεαρή κομμώτρια, τελειώνει το λούσιμο των μαλλιών της με ένα δροσερό ξέβγαλμα πριν τα τυλίξει σε πετσέτα.

 

 

 


Πηγή: iefimerida.gr

 


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!