6+1 super κουρέματα για κοντές γυναίκες
6+1 super κουρέματα για κοντές γυναίκες


Mικρό το κακό να είσαι Κοντή αφού στο κάτω-κάτω είναι γνωστό ότι οι petite γυναίκες είναι πολύ σέξι. Για να είμαστε δίκαιοι, όλες οι γυναίκες έχουν τον τρόπο τους να είναι ακαταμάχητα γοητευτικές ωστόσο, επειδή έχουμε τη μύγα, με το συγκεκριμένο άρθρο θα...«ανεβάσουμε» τις μικροσκοπικές γυναίκες και θα τις συμβουλεύσουμε για το ποια κουρέματα αναδεικνύουν περισσότερο την ομορφιά τους.

 

Pixie hair I don't care

Το pixie κούρεμα με έντονα κοψίματα είναι ιδανικό για κοντές γυναίκες με έντονα ζυγωματικά. Όχι μόνο προσθέτει όγκο στο μαλλί, αλλά αφήνει και τον λαιμό εκτεθειμένο ώστε να δείχνει πιο ψηλός!

Garçon

To αγορίστικο κούρεμα είναι εξαιρετικά κομψό και ταιριάζει πολύ στις γυναίκες με οβάλ πρόσωπο. Καλύπτει ελαφρώς τα αυτιά και εκθέτει εντελώς τον αυχένα του λαιμού προσθέτοντας όγκο στην κορυφή του κεφαλιού

Mullet

Ένα άλλο στιλ που έκανε δυναμική επιστροφή από την αξέχαστη δεκαετία του 1990 είναι το mullet. Στο συγκεκριμένο κούρεμα το πίσω μέρος είναι μακρύτερο απ'το μπροστά και θα σας κάνει να φαίνεστε ψηλότερη.

Καρέ στο ύψος των ώμων

Εάν δεν είστε λάτρης του πολύ κοντού (μαλλιού!), μπορείτε να επιλέξετε ένα καρέ μεσαίου μήκους. Αυτό το στιλ αγγίζει μόλις τους ώμους και θα κάνει τον κορμό σας να φαίνεται πιο επιμήκης.

Μακρύ καρέ

Για όσες είστε ορκισμένες να κρατήσετε τα μαλλιά σας σε μακρύ μήκος, η λύση βρίσκεται στο μακρύ καρέ. Είναι ένα πολύ σικ κούρεμα που θα τονίσει την θηλυκότητα σας, ενώ σας δίνει και όγκο στα μαλιά.

Αυστηρό καρέ

Συμμετρικό καρέ, ίσιο με χωρίστρα στη μέση. Είναι διαχρονικό και έχει αγαπηθεί από πολλές γυναίκες καθώς είναι ένα κομψό και θηλυκό κούρεμα. Ζητήστε από τον κομμωτή να κόψει τα μαλλιά σας στο ύψος της κλείδας χωρίς φιλαρίσματα στις άκρες.

Μακρύ μαλλί

Εάν τα κοντά μαλλιά δεν σας ταιριάζουν ή είστε ερωτευμένες με τα μακριά μαλλιά και θέλετε να τα διατηρήσετε έτσι, αυτός ο τύπος κουρέματος είναι ιδανικός για εσάς. Γιατί το μακρύ μαλλί πραγματικά ταιριάζει στις κοντές γυναίκες!

Πηγή: mama365.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!