3 τρικ για eyeliner με διάρκεια
3 τρικ για eyeliner με διάρκεια


H τέλεια γραμμή eyeliner είναι το ζητούμενο σε κάθε make up look. Πολλές φορές βέβαια φαντάζει εξίσωση για δυνατούς λύτες. Όπως όμως και στα μαθηματικά, έτσι και στο eyeliner, η εξάσκηση είναι η λύση για να γίνουν όλα ευκολότερα. Είναι κυριολεκτικά στο χέρι μας να καταφέρουμε να πετύχουμε την τέλεια γραμμή eyeliner, αυτή φυσικά που ταιριάζει στο σχήμα των ματιών μας.

Βέβαια, δεν είναι λίγες οι φορές που επενδύουμε σε ένα eyeliner, το οποίο δεν είναι σταθερό και καταστρέφει το αποτέλεσμα.

Υπάρχουν όμως τρία απλά tips, που αν τα ακολουθήσετε, θα δείτε αμέσως τη διαφορά στη διάρκεια του eyeliner: 

#1. Χρησιμοποιήστε primer πριν την εφαρμογή του eyeliner. Η σωστή βάση είναι πάντα χρήσιμη.


#2. Πριν εφαρμόσετε το eyeliner, μπορείτε να ξεκινήσετε με ένα μολύβι ώστε να "πατήσετε" μετά πάνω σε αυτή.

Tip: Σταθεροποιήστε το περίγραμμα, ειδικά όταν χρησιμοποιείτε μολύβι ματιών, με μια σκιά σε παρόμοια απόχρωση. Απλώστε τη κατά μήκος του περιγράμματος με ένα λεπτό φλατ πινέλο. Για πιο dramatic αποτέλεσμα χρησιμοποιήστε μακιγιάζ ένα βρεγμένο πινέλο.

#3. Επιλέξτε το σωστό προϊόν για τον τύπο του δέρματός σας. Αν έχετε λιπαρό δέρμα, τότε τα σταθερά μολύβια ματιών ή τα υγρά eyeliner είναι ιδανικά. Αν έχετε ξηρό ή κανονικό δέρμα, τότε στραφείτε προς τις πιο κρεμώδεις υφές.

Ολοκληρώστε το μακιγιάζ των ματιών, πριν τη mascara, με απαλές πινελιές από διάφανη πούδρα προσώπου. Χρησιμοποιήστε ένα μεγάλο πινέλο και περάστε το απαλά και στα δύο μάτια. Η πούδρα θα σταθεροποιήσει το μακιγιάζ στα μάτια με αποτέλεσμα να παραμείνει στη θέση του για ώρες.

Πηγή: jenny.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!