Αυτά τα παπούτσια σε δείχνουν ψηλότερη!
Αυτά τα παπούτσια σε δείχνουν ψηλότερη!


Υπάρχουν μερικά tips που θα πλησιάσουν αυτόν τον σκοπό.

Τα παπούτσια ανέκαθεν ανήκαν στα αγαπημένα μας items. Καταλαμβάνουν τόσο μικρό σημείο του συνολικού outfit, κι όμως, έχουν τη δύναμη να δώσουν ένα εντελώς διαφορετικό αποτέλεσμα. Δίνουν έναν πολύ συγκεκριμένο αέρα ανάλογα με το στυλ τους, όμως είχες παρατηρήσει ότι μπορούν μέχρι και να αλλάξουν το ύψος που φαίνεται να δημιουργείται. Δεν εννοούμε μόνο όταν φοράμε ψηλοτάκουνα παπούτσια που εκ των πραγμάτων έχουν φτιαχτεί για αυτόν τον σκοπό. Αναφερόμαστε σε κάποια shoe tips, στα οποία ενδεχομένως δεν είχε πάει το μυαλό σου.

Τα τελευταία χρόνια, για παράδειγμα, είναι πολύ στη μόδα οι λευκές μπότες και τα sneakers. Τα πρώτα, ειδικά, ακριβώς επειδή εκφράζονται από ένα χρώμα πολύ φωτεινό, ξεχωρίζουν, δίνουν έμφαση στο μήκος του σχεδίου και κατ’ επέκταση του ποδιού και δημιουργούν την εντύπωση ενός πιο ψηλού ανθρώπου. Όσο για τα sneakers, των οποίων την πρακτικότητα έχουμε αναλύσει ουκ ολίγες φορές, έχουν αντίστοιχο αποτέλεσμα επειδή προωθούν μία εκλεπτυσμένη διάθεση σταματώντας στο σημείο του αστράγαλου.

Το τρίτο shoe type αφορά στα metallics. Ένα τέτοιο ζευγάρι παπούτσια, του οποίου το χρώμα πλησιάζει περισσότερο στον τόνο του δέρματος κάνει τα πόδια να μοιάζουν μακρύτερα, επιτυγχάνοντας τον στόχο των «συναδέλφων» του με τον δικό του τρόπο.

Πηγή: queen.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!