Sneakers για 40+
Sneakers για 40+


Ας ξεκινήσουμε, λέγοντας ότι το στιλ δεν έχει ηλικία. Μια γυναίκα μπορεί να φοράει ό,τι την κάνει να αισθάνεται άνετα, χαρίζοντάς της αυτοπεποίθηση. Ρούχα και αξεσουάρ, μέσα στα οποία νιώθει πως εκφράζει καλύτερα τον εαυτό της!

Προκαταλήψεις και ηλικιακά στερεότυπα έχουν πλέον ξεπεραστεί. Φυσικά, η άνεση είναι προτεραιότητα και δικαίωμα όλων των γυναικών ανεξαρτήτως ηλικίας και στιλ. Και βέβαια, η άνεση είναι ταυτισμένη με τα sneakers. Δεν υπάρχει πιο άνετο παπούτσι για κάθε μέρα. Ωστόσο, το sneakers στη σύγχρονη και μοντέρνα εκδοχή τους είναι τόσο cool που πολλές φορές μοιάζουν εφηβικά.

Όμως, το ενήλικο στιλ των γυναικών άνω των 40, οι οποίες ξέρουν καλά τι θέλουν και έχουν βρει πλέον τη στιλιστική τους ταυτότητα, συχνά δεν επιτρέπει πειραματισμούς και υπερβολικά fun στοιχεία. Eπιλέγουν συνήθως πιο minimal και διαχρονικά σχέδια χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν υπάρχουν και oι φορές, που θέλουν να ξεφύγουν από τα συνηθισμένα, και να κάνουν το statement.

Η καθεμία πρέπει να επιλέγει με βάση το δικό της προσωπικό στιλ. Από κλασικά ροκαμπίλι Converse σε new age trainers με πολύχρωμες και chunky σόλες, οι 40αρες μπορούν να φορέσουν ό,τι θέλουν. Στη μία περίπτωση θα τα συνδυάσουν με το αγαπημένο τους τζιν και ένα λευκό t-shirt και κλασικό δερμάτινο πανωφόρι, όπως η Γαλλίδα Caroline de Maigret!

Στην άλλη, θα γίνουν τολμηρές, προσθέτοντας χρώμα σε ένα αυστηρό κοστούμι! Kαι στις δύο περιπτώσεις μπορούν να απολαύσουν τον συνδυασμό του Comfy με τo stylish.


 

Εμείς βρήκαμε τα sneakers που κάθε γυναίκα άνω των 40 θα λατρέψει.

Πηγή: jenny.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!