7 all-brown outfits
7 all-brown outfits


Φέτος το καφέ είναι το νέο μαύρο!

Η προτίμηση μας για ορισμένα χρώματα σίγουρα φαίνεται μέσα από την γκαρνταρόμπα μας. Θα βρεις πως η αγαπημένη σου απόχρωση πάντα κυριαρχεί στην ντουλάπα σου. Κάθε σεζόν έχει ένα χρώμα που σχετίζεται με αυτήν και αυτό εμφανίζεται σε πασαρέλες κατά την διάρκεια του μήνα της μόδας. Ως αποτέλεσμα, αυτό το χρώμα εισέρχεται στην ντουλάπα μας και τα καθημερινά μας σύνολα.

Φέτος, το καφέ έκανε δυναμικό comeback και πρωταγωνιστεί σε πολλά πετυχημένα looks. Είναι ένα χρώμα που πρέπει σίγουρα να εντάξεις στα looks σου. Αναρωτιέσαι γιατί; Τίποτα δεν εκφράζει τον χειμώνα καλύτερα από τις διαφορετικές αποχρώσεις του καφέ. Το χρώμα αυτό μπορεί να συνδυαστεί με πολλά άλλα χρώματα, όπως το μπλε και το κίτρινο, καθώς και με διαφορετικές αποχρώσεις του ίδιου. Prabal Gurung, Bottega Veneta, Nanushka και πολλοί ακόμα σχεδιαστές αγκάλιασαν τους καφέ τόνους και πρότειναν head-to-toe καφέ σύνολα στις συλλογές τους.

Δες παρακάτω πώς μπορείς να φορέσεις ένα total brown outfit για ένα μοντέρνο και κομψό look (το εγκρίνουν και οι μεγάλοι σχεδιαστές).

Πηγή: queen.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!