5 σχέδια για να διορθώσεις το μανικιούρ
5 σχέδια για να διορθώσεις το μανικιούρ


Φυσικά και αν είσαι σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης, μπορείς να αφαιρέσεις ακόμη και το ημιμόνιμο μανικιούρ στα νύχια σου, από το σπίτι, ακολουθώντας βέβαια, βήμα- βήμα τις οδηγίες του nail expert.

Τι γίνεται όμως, αν πήρες απόφαση να κάνεις υπομονή μέχρι κλείσεις το επόμενο ραντεβού σου, προκειμένου να αφαιρέσεις σωστά το μανικιούρ σου; Σίγουρα, όλη η κατάσταση δυσκολεύει όσο ο καιρός περνάει, παρατείνεται το lockdown και το βερνίκι στα νύχια μας αρχίζει να κατεβαίνει, αποκαλύπτοντας όλο και μεγαλύτερο μέρος της βάσης τους.

Μπορείς να «σώσεις» την κατάσταση με το βερνίκι που έχει κατέβει αρκετά στα νύχια σου μέχρι το επόμενο ραντεβού σου; Θα σου πω πως σίγουρα μπορείς να την καμουφλάρεις, κάνοντας σχέδια που μπορείς να κάνεις, χωρίς να χρειάζεται να αφαιρέσεις το χρώμα από τα νύχια μόνη σου. You thank me later.

5 σχέδια που μπορείς να δοκιμάσεις στο μανικιούρ σου, για να καμουφλάρεις το βερνίκι που κατέβηκε:

 

Με ένα λεπτό πινελάκι για μανικιούρ δημιούργησε στην ουσία μία μεγάλη κάθετη γραμμή που να ξεκινά από τη βάση των νυχιών και να φτάνει έως την άκρη τους. Πανεύκολο trick ακόμη και για αυτές που δεν πιάνει το χέρι τους.

Κάλυψε με ένα ματ χρώμα ή μία μεταλλική/ glitter απόχρωση (προτίμησε να είναι διαφορετική πάντως από αυτή που έχεις ήδη στα νύχια σου και έχει κατέβει) το τμήμα των νυχιών σου που έχει μείνει άβαφο. Με αυτόν τον τρόπο στην πραγματικότητα δημιουργείς ένα two-toned μανικιούρ.

Σ’ το έχω ξαναπεί: Ένα αξεσουάρ σίγουρα μπορεί να κάνει τη διαφορά στο beauty look σου γενικά. Να που ήρθε η ώρα να το δοκιμάσεις και στο μανικιούρ σου ειδικότερα. Λίγη κόλλα, ένα μικρό τσιμπιδάκι και μερικά τρουκς αρκούν για να δώσουν ένα διαφορετικό στυλ στα νύχια σου. Φρόντισε απλά να τα τοποθετήσεις στο σημείο ακριβώς που έχει κατέβει το βερνίκι.

Το μανικιούρ σου έχει κατέβει αρκετά. Τόσο που το χρώμα βρίσκεται πλέον περίπου στη μέση του συνολικού μήκους των νυχιών σου. Don’t worry, μία οριζόντια λεπτή γραμμή- παράλληλα με αυτή του χρώματος του βερνικιού σου αρκεί να το αναδείξει.

Μισά-μισά με στιλ! Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να διαλέξεις μία διαφορετική απόχρωση βερνίκι και να βάψεις τα νύχια σου με αυτή. Στην ένωσή τους, μπορείς να δημιουργήσεις ένα μικρό dot (aka κουκίδα, όπως βλέπεις στη φωτό).

 

Πηγή: ladylike.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!