3 τρικ για να κάνεις μόνη σου το manicure
3 τρικ για να κάνεις μόνη σου το manicure


Αν κάνεις μόνη σου το μανικιούρ σου, τότε, σίγουρα θα έχεις αναρωτηθεί πώς μπορεί να παραμείνει λαμπερό το χρώμα τους για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα αλλά και πώς θα γλιτώσεις την πολύωρη- αφόρητη- αν με ρωτάς- αναμονή προκειμένου να στεγνώσουν.

Εμείς, σε νιώθουμε και γι αυτό, συγκεντρώσαμε 3 κόλπα πρέπει να τα ξέρεις σε περίπτωση που βάφεις μόνη σου τα νύχια σου και σου αρέσει ένα περιποιημένο μανικιούρ (και σε ποια δεν αρέσει;-ρητορικό). Κράτα σημειώσεις:

#Πώς θα στεγνώσει γρήγορα το μανικιούρ
Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να γεμίσεις αρχικά ένα σχετικά μεγάλο μπολ με κρύο νερό προσθέτοντας μερικά παγάκια από την κατάψυξη. Στη συνέχεια, διάλεξε το χρώμα που θέλεις να κάνεις στο μανικιούρ σου και βάψε τα νύχια σου. Περίμενε ένα- δύο λεπτά και βύθισε τα δάχτυλά σου στο μπολ για 3 περίπου λεπτά. Κι αυτό γιατί, το κρύο νερό βοηθά να στεγνώσει πιο γρήγορα το βερνίκι στα νύχια μιας και «κλειδώνει» το χρώμα. Εναλλακτικά, μπορείς να χρησιμοποιήσεις στεγνωτικά νυχιών σε μορφή σταγόνων- που πλέον θα βρεις σε ολοένα περισσότερα beauty brands- που στεγνώνουν πολύ γρήγορα το βερνίκι και προστατεύουν το χρώμα.

#Το μυστικό για να έχει ακόμη μεγαλύτερη διάρκεια
Όπως έχουμε ξαναπεί, το μεγαλύτερο challenge όταν κάνεις μόνη σου το μανικιούρ σου είναι ένα: Να μείνει αναλλοίωτο το χρώμα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Πώς θα το πετύχεις; Απλά βάλε στο παιχνίδι του μανικιούρ σου- και στο νεσεσέρ σου φυσικά- ένα top coat. Κλειδώνουν το χρώμα και προσφέρουν άμεσα αψεγάδιαστο τελείωμα και λάμψη, δημιουργώντας μία ασπίδα προστασίας που αποτρέπει το ξεφλούδισμα. Γι αυτό, καλό θα ήταν να απλώνεις μία στρώση top coat κάθε 2-3 μέρες στα νύχια σου.

#Το κόλπο για να δείχνουν τα νύχια σου πάντα περιποιημένα
Μην ξεχνάς να ενυδατώνεις τα πετσάκια σου και τις παρανυχίδες με ένα ειδικό λαδάκι. Απορροφάται σχεδόν αμέσως, ενυδατώνει σε βάθος, προστατεύει την επιδερμίδα γύρω από τα νύχια, διατηρώντας τα υγιή και λαμπερά ακόμη και μετά από συνεχόμενα μανικιούρ, που ενδεχομένως τα κάνουν πιο εύθραυστα.

Πηγή: ladylike.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!