Οι άσπρες μπότες που έγιναν viral
Οι άσπρες μπότες που έγιναν viral


Όπως και εμείς, είναι πιθανό πως και εσύ θα έχεις πετύχει τις άσπρες Dr. Martens' 2976 Platform Chelsea μπότες σε 100 διαφορετικές φωτογραφίες στο Instagram. Ναι, το ξέρουμε, είναι δύσκολο να σκεφτείς αμέσως με τι μπορείς να τις συνδυάσεις. Αν τις ενσωματώσεις στην γκαρνταρόμπα σου όμως, θα δεις πως μπορείς να τις φορέσεις με τα πάντα.

Θα κάνουν έναν ωραίο συνδυασμό με πιο casual, φόρεμα ή φούστα και συγχρόνως θα δώσουν στα τζιν και τις φόρμες σου μια πιο μοντέρνα πινελιά. Επίσης, το χειμώνα, ο συνδυασμός του άσπρου και του μαύρου στις μπότες θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις και εφόσον αυτά τα «Docs» είναι σε στυλ πλατφόρμας θα σε κάνουν να φαίνεσαι και πιο ψηλή.

Η αλήθεια είναι όμως πως αυτές οι μπότες είναι αρκετά βαριές, το οποίο είναι λογικό να το γνωρίζεις αν έχεις και άλλα παρόμοια «Docs» στη συλλογή σου. Παρόλα αυτά, είναι και πολύ πρακτικές καθώς είναι πολύ εύκολο να τις βάλεις αν βιάζεσαι αφού το πόδι σου γλιστράει εύκολα μέσα τους.

Αν χρειάζεσαι, λοιπόν, έναν ακόμη λόγο για να αγοράσεις αυτές τις μπότες, απλά δες παρακάτω πόσους διαφορετικούς συνδυασμούς θα μπορούσες να κάνεις και εσύ με τα ρούχα σου.

Πηγή: queen.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!