9+1 ρουτίνες ομορφιάς που θα σου φτιάξουν τη διάθεση
9+1 ρουτίνες ομορφιάς που θα σου φτιάξουν τη διάθεση


Καταλαβαίνουμε ότι έχεις κουραστεί, έχεις απηυδήσει, έχεις στενοχωρηθεί με την κατάσταση που ζούμε. Υπάρχουν, ευτυχώς, τρόποι μέσα σε αυτές τις κακουχίες να αναθαρρήσουμε, να ανέβει η διάθεσή μας και το ηθικό μας.

Και τι καλύτερο από το να περιποιηθούμε την εικόνα μας, τον εαυτό μας, την εμφάνισή μας από την κορυφή ως τα νύχια; Αυτές οι μέρες εγκλεισμού είναι η πιο κατάλληλη ευκαιρία για self-care. Γι’ αυτό ακριβώς αποφασίσαμε να σε παροτρύνουμε να αφιερώσεις χρόνο στον εαυτό σου και να κάνεις έστω και ένα από τα δέκα beauty rituals που θα βρεις παρακάτω.

Είναι μικρά treatments ομορφιάς που θα σου δώσουν λίγη χαρά και αισιοδοξία. Μαζί με αυτά, όμως, σου προτείνουμε και τα απαραίτητα προϊόντα, που θα σου χαρίσουν το τέλειο αποτέλεσμα σε επιδερμίδα, μαλλιά και… όχι μόνο. Ανακάλυψέ τα, απόκτησε ό,τι σου λείπει βάζοντάς το στο ηλεκτρονικό καλάθι σου και πέρασε τις πιο όμορφες στιγμές με εσένα. Το αξίζεις!

#1 Κάνε body… detox! Απομάκρυνε όλα τα νεκρά κύτταρα, ενεργοποίησε την κυκλοφορία του αίματος και απόκτησε υπέροχο δέρμα με ένα τέλειο body scrub.

#2 Κάνε μάσκες σε κάθε σημείο του σώματος. Μάσκα προσώπου, μάσκα χειλιών, μάσκα μαλλιών, μάσκα χεριών, μάσκα ποδιών… Εσύ ποια έχεις περισσότερη ανάγκη;

#3 Ψεκάσου με το αγαπημένο σου άρωμα, ακόμα και μέσα στο σπίτι.

#4 «Παίξε» με το μακιγιάζ σου. Ακόμα κι αν πρέπει να βγεις σε ένα zoom meeting, μπορείς να πειραματιστείς.

#5 Δοκίμασε ένα χτένισμα με ένα καινούριο hair accessory, όπως ένα scrunchie.

#6 Κάνε μια πλήρη περιποίηση προσώπου με μάσκα ενυδάτωσης, κρέμα και BB cream.

#7 Μήπως ήρθε η στιγμή να κάνεις ένα DIY μανικιούρ/πεντικιούρ;

#8 Απόλαυσε επιτέλους τον χρόνο με τον εαυτό σου κάνοντας ένα απολαυστικό μπάνιο.

#9 Ενεργοποίησε την κυκλοφορία του αίματος για έξτρα λάμψη στο πρόσωπό σου, χρησιμοποιώντας το κατάλληλο beauty tool, όπως ένα jade roller ή ένα εργαλείο gua sha.

#10 Πλύνε τα δόντια σου με μια οδοντόβουρτσα για λεύκανση και λάμψη και χάρισε στον εαυτό σου το πιο υπέροχο χαμόγελο.

Πηγή: queen.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!