3 συμβουλές για να μακρύνουν τα μαλλιά σου!
3 συμβουλές για να μακρύνουν τα μαλλιά σου!


Να καταφέρουμε να αποκτήσουμε πιο μακριά μαλλιά. Αυτό δεν είναι το #hairgoal για τα περισσότερα κορίτσια; Μαλλιά που είναι πλούσια, μακριά και ακτινοβολούν λάμψη. Σαν αυτά που βλέπουμε να έχουν οι αγαπημένες μας celebrities.

Όχι, αυτό δε θα γίνει μέσα σε δύο μέρες προφανώς. Το καταλαβαίνεις πολύ καλά. Χρειάζεται… ειδική προετοιμασία. Τι εννοούμε με αυτό; Πως είναι απαραίτητο να ακολουθήσεις τα βήματα που θα βρεις παρακάτω, για να καταφέρεις να δυναμώσεις τα μαλλιά σου πολύ και να τα κάνεις πιο μακριά και εντυπωσιακά από ποτέ! Ανακάλυψε τα μυστικά που σου προτείνουμε παρακάτω και ξεκίνα ευθύς αμέσως να τα εφαρμόζεις. 

#1 Μην αμελείς την ανανέωση του κουρέματός σου! Δεν το λέμε για τις περιπτώσεις που τα κομμωτήρια είναι κλειστά, όμως αυτό σου το λέμε για να το έχεις υπόψη γενικότερα. Δεν είναι δυνατόν να κουρεύεσαι κάθε 6 μήνες και να περιμένεις πως θα έχεις υγιή μαλλιά ή ότι τα μαλλιά σου έτσι θα μακρύνουν πολύ πιο γρήγορα. Αν, λοιπόν, το είχες αμελήσει, στείλε ένα μήνυμα στον κομμωτή σου και πες του να σε βάλει πρώτη στη λίστα με τα ραντεβού που θα αρχίσουν να πραγματοποιούνται μετά τη λήξη του lockdown.

#2 Δώσε βάση στην ενυδάτωση. Πρέπει οπωσδήποτε μέσα στην εβδομάδα να χρησιμοποιείς μάσκες μαλλιών και conditioner βαθιάς ενυδάτωσης, που φροντίζουν και βοηθούν την τρίχα να αναπτυχθεί σωστά, ενώ εμποδίζουν παράλληλα την ψαλίδα.

#3 Η υγιεινή διατροφή είναι το παν. Όσα εξειδικευμένα προϊόντα μαλλιών κι αν χρησιμοποιείς, όσο συχνά κι αν επισκέπτεσαι το κομμωτήριό σου για κούρεμα, αν δεν ακολουθείς μια ισορροπημένη διατροφή, δε θα δεις αποτέλεσμα στα μαλλιά σου. Για να μεγαλώνουν σωστά τα μαλλιά χρειάζεσαι οπωσδήποτε πρωτεΐνες και σίδηρο. Οπότε, καλό είναι να βάλεις στη διατροφή σου το κόκκινο κρέας, τα ψάρια και τα αυγά, τα οποία είναι πλούσια σε αμινοξέα και βοηθούν το σώμα να δημιουργήσει νέα κύτταρα.

Πηγή: queen.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!