Τα τρία jeans που... παίζουν παντού!
Τα τρία jeans που... παίζουν παντού!


Η μόδα κάνει κύκλους. Αυτό έκανε πάντα κι αυτό θα συνεχίσει να κάνει. Νέες τάσεις σίγουρα εμφανίζονται ανά διαστήματα, αλλά αυτές πάντα «πατάνε» πάνω στις προϋπάρχουσες βάσεις. Είναι κάποια ρούχα που δεν πρόκειται ποτέ να φύγουν από την ντουλάπα μας, όσα χρόνια κι αν περάσουν. Μία ωραία αγορά σε jeans, για παράδειγμα, ξέρεις ότι θα αξιοποιηθεί και με το παραπάνω. Γιατί τα jeans είναι τα items που μπορείς να φορέσεις ανά πάσα ώρα και περίσταση, να τα συνδυάσεις με ένα πιο vintage top και μποτάκια, με T-Shirt και σακάκι και, γενικά, με ό,τι θες. Και αυτό είναι το μυστικό της επιτυχίας τους: οι ατελείωτοι συνδυασμοί.

Και τι καλύτερο από το να φορέσουμε τα αγαπημένα μας jeans στις νέες τους εκδοχές; Τρεις διάσημοι οίκοι μόδας μάς προτείνουν τις επιλογές τους.

Θεωρείς τον εαυτό σου πιστό στο πιο skater / tomboy στυλ; Το show της designer Ulla Johnson πρόκειται να σε δικαιώσει με jeans που αποπνέουν έναν πιο loose αέρα.

Αν αναγνωρίζεις σε εσένα πιο τολμηρά στοιχεία, τότε μάλλον πρέπει να κινηθείς προς Collina Strada, αφού εκεί θα κυριαρχήσουν τα έντονα pattern και print, ειδικά στο κομμάτι του denim.

Ο οίκος Balmain, από την άλλη, θα κινηθεί σε πιο κλασικές γραμμές, όπου τα σχέδια θα είναι μακριά και λιτά.

Με ένα scroll στην παρακάτω gallery, θα ανακαλύψεις τα σχέδια που τους εκπροσωπούν.

Πηγή: queen.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!