Στη μόδα το πλεκτό bralette
Στη μόδα το πλεκτό bralette


Ο φετινός χειμώνας όπως φαίνεται θα είναι απρόβλεπτος αφού τη μια στιγμή είμαστε έξω και την επόμενη απειλούμαστε με κατ' οίκον περιορισμό. Καταλαβαίνεις λοιπόν κι εσύ πως η όλη κατάσταση έχει άμεσο αντίκτυπο στις ενδυματολογικές μας επιλογές, που αναγκαστικά θα συμβαδίσουν με τις περιστάσεις.

Τα μαλακά, άνετα και αέρινα ρούχα έχουν ήδη προστεθεί στη λίστα αγορών μας μαζί με κομψά lingerie που είναι αναγκαία για τις ώρες που θα περνάμε μέσα στο σπίτι. Μια τάση που έκανε χαμό το καλοκαίρι του 2019 όλα δείχνουν πως επιστρέφει για να κυριαρχήσει αυτή τη σεζόν. Αναφερόμαστε στο knitted ή όπως εμείς λέμε πλεκτό bralette, το οποίο είναι σήμερα η επιτομή της άνεσης και της κομψότητας ακόμη και τους κρύους μήνες του χρόνου. Άλλωστε δεν ήταν λίγοι οι οίκοι μόδας (Alberta Ferretti, Givenchy κ.α) που παρουσίασαν εντυπωσιακά bralettes στις πασαρέλες τους, αποδεικνύοντας πως πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα trends του έτους.

Πολλές από τις αγαπημένες μας celebs το έχουν εδώ και καιρό υιοθετήσει με απόλυτη επιτυχία, χαρίζοντάς μας αξιοζήλευτες εικόνες. Ανάμεσά τους οι: Κatie Holmes, Bella Hadid, Kylie Jenner, Dua Lipa και Hailey Bieber. To πλεκτό bralette μπορεί να φορεθεί σαν σουτιέν, μέσα από τις φόρμες και τις πιτζάμες σου ή σαν stylish προσθήκη πάνω από τις μπλούζες και τα πουλόβερ σου.

Πηγή: queen.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!