4+1 ιδέες για να τονίσεις το look σου με eyeliner
4+1 ιδέες για να τονίσεις το look σου με eyeliner


Είναι ο πιο εύκολος και γρήγορος τρόπος για να τονίσεις τα μάτια σου και όχι, δεν χρειάζεται να το κάνεις τέλεια

Είναι Παρασκευή και θέλουμε να τραγουδήσουμε στους δρόμους σαν πρωταγωνιστές κάποιου teen musical από τη χαρά μας. Δεν θα το κάνουμε γιατί δεν είμαστε τελείως τρελές (είναι ακόμα υπό συζήτηση). Αυτό δεν σημαίνει ωστόσο πως δεν σκεφτόμαστε το Σαββατοκύριακο, τις βόλτες μας, τα ποτά με τους φίλους (όσο ακόμα μπορούμε) και με αυτά στο μυαλό μας, αρχίσαμε να σκεφτόμαστε και το μακιγιάζ γιατί, αφού θα βγούμε... Θα μακιγιαριστούμε!

Πως θα τονίσουμε τα μάτια μας εύκολα και γρήγορα και θα δείχνουμε ωραίες και... βραδινές με μάσκα προστασίας; Με eyeliner! Το eyeliner είναι πάντα καλή ιδέα είτε μιλάμε για πρωινές, είτε για βραδινές εμφανίσεις και υπάρχουν πραγματικά δεκάδες looks που μπορούμε να κάνουμε. Μπορούμε να τραβήξουμε όλα τα βλέμματα με μερικές wild γραμμές ή να κάνουμε ένα κλασικό cat eye. Και όχι, τα eyeliner looks ΔΕΝ χρειάζεται να είναι άψογα.

Για αυτό το ΣΚ θα κάνουμε λοιπόν κάτι ενδιάμεσο, ούτε wild, ούτε κλασικό. Βρήκαμε στις φθινοπωρινές πασαραλές όμορφα eyeliner looks που είναι λίγο διαφορετικά από τα συνηθισμένα cat eyes και θεωρούμε πως είναι αυτό ακριβώς που χρειαζόμαστε για τις εξόδους μας. Τα συγκεντρώσαμε σε μία gallery και φυσικά δεν σε αφήσαμε έτσι...

  • Πηγή: queen.gr

Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!