3+1 συμβουλές για σικ εμφανίσεις
3+1 συμβουλές για σικ εμφανίσεις


Η ανάμειξη διαφορετικών prints μπορεί να σου χαρίσει τα πιο fashion forward σύνολα της γκαρνταρόμπας σου.

Το καλοκαίρι που μας πέρασε μπορούμε να πούμε ότι ήταν η σεζόν της μονοχρωμίας. Τα one color looks μονοπώλησαν το ενδιαφέρον μας και τα είδαμε κατά κόρον στις street style εμφανίσεις των fashion influencers στις μεγάλες μητροπόλεις μόδας του κόσμου. Και θα συνεχίσουμε να τα βλέπουμε και τον χειμώνα.

Αυτό, όμως, δεν αναιρεί το γεγονός ότι και φέτος μπορούμε να φορέσουμε διαφορετικά prints στην καθημερινότητά μας και -μάλιστα- να κάνουμε πιο ενδιαφέροντα τα looks μας συνδυάζοντας διαφορετικά μοτίβα μεταξύ τους. Ναι, αναφερόμαστε στα print on print outfits ή στα mix & match των μοτίβων. Όπως θέλεις πες το.

Μπορεί να σου φαίνεται extravagant ή τολμηρό να συνδυάσεις μεταξύ τους δύο μοτίβα αντί να φορέσεις ένα μονόχρωμο item και ένα άλλο με print. Η μόδα, όμως, το 2020 σε προκαλεί να σκέφτεσαι out of the box, να κάνεις πρωτότυπους στυλιστικούς συνδυασμούς και να εντάξεις τα print on print looks στην καθημερινότητά σου με τέτοιο τρόπο που θα σε κάνουν να νιώθεις άνετη και κομψή ταυτόχρονα.

Ίσως ως τώρα να ήξερες μερικά musts στο συνδυασμό διαφορετικών μοτίβων, όπως το γεγονός ότι πρέπει να συνδυάζεις μοτίβα που κινούνται στους ίδιους χρωματικούς τόνους, ή ότι όταν επιλέγεις ένα bold μοτίβο θα το σετάρεις με ένα άλλο που δε θα κάνει τόση «φασαρία». Αυτοί είναι μερικοί από τους βασικούς κανόνες. Στην παρακάτω gallery, εμείς σου προτείνουμε πέντε ακόμη tips που θα κάνουν τα mix & match printed σύνολά σου ultra fashionable και σύγχρονα. Γιατί πολύ ωραία, κομψή και σοφιστικέ η μονοχρωμία, αλλά σαν την ένταση και τη ζωντάνια των printed looks δεν έχει. Και στη ζωή χρειαζόμαστε λίγο από όλα!

Πηγή: queen.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!