5 super φθινοπωρινά σύνολα!
5 super φθινοπωρινά σύνολα!


Μία δύσκολη άνοιξη, ένα αβέβαιο και κάπως "παγωμένο" καλοκαίρι με τη διάθεση των περισσότερων να έχει σκαμπανεβάσματα. Το άμεσο μέλλον αναμένεται να κινηθεί στα ίδια επίπεδα και το σκωτσέζικο ντους της ψυχολογίας μας συνεχίζεται. Τα ερωτηματικά σαφώς είναι πολλαπλάσια αυτών, των περασμένων ετών για τον χειμώνα. Ωστόσο, το μόνο σίγουρο είναι ότι ο καιρός θα αρχίσει να γίνεται πιο ψυχρός. Η θερμοκρασία θα πέσει λίγο ή πολύ κι αυτό δεν είναι στο χέρι του Covid-19.

Κι επειδή η ζωή ασφαλώς συνεχίζεται, κι εμείς θέλουμε να βγαίνουμε έξω ασφαλείς σαφώς και με προσοχή, σκέφτηκα να αρχίσουμε λίγο να εμπνεόμαστε για το φθινοπωρινό μας στιλ. Ξέρω ότι δεν είμαστε καθ' όλα έτοιμες να αποχωριστούμε την καλοκαιρινή μας γκαρνταρόμπα, καθώς δεν προλάβαμε να την χαρούμε πολύ. Γι' αυτό, παραθέτω τα παρακάτω outfits, τα οποία θα σας κάνουν να είστε λίγο πιο ανυπόμονες με το φθινόπωρο. Και ναι, η μόδα μπορεί να βοηθήσει σε αυτό γιατί πολύ απλά είναι μέσο έκφρασης, και ίσως η πιο αναίμακτη τόνωση της ψυχολογίας μας.

 

1. Το λευκό πουκάμισο, μία αξία κλασική

 

 

Το λευκό πουκάμισο είναι ιδανικό για την εποχή. Δεν είναι πολύ ζεστό, δεν είναι πολύ ελαφρύ, ταιριάζει σχεδόν με τα πάντα και μπορείτε να το φορέσετε τόσο στο γραφείο, όσο κι εκτός. Με μία midi φούστα έχετε ένα κομψό κι άνετο combo, που δύσκολα δεν θα ταιριάξει στο προσωπικό σας στιλ. 

 

2. Η ελαφριά, πλεκτή ζακέτα

 

 

Ένα ελαφρύ cardigan μπορεί να λειτουργήσει και σαν top, κι όχι μόνο ως επιπρόσθετο κομμάτι σε ένα outfit. Αυτό από μόνο του κάνει τη διαφορά και μάλιστα φέτος, θα το δείτε αρκετά στο Insta-feed σας και το πιθανότερο είναι να το δοκιμάσετε. 

3. Το χρωματιστό παντελόνι

 

 

Το χρωματιστό παντελόνι έχει από μόνο του την ιδιότητα να προσφέρει μία πιο vivid διάθεση στο τελικό σύνολο. Είναι εύκολο για να παίξετε με τα χρώματα, δέχεται printed top και συνδυάζεται με τα sneakers σου, τα loafers αλλά και τα pumps. 

4. Το "άνετο" κοστούμι

 

 

Ποιος μπορεί να αγνοήσει αυτή την τάση; Νομίζω ότι τα κοστούμια έχουν μπει για τα καλά στη σύγχρονη γυναικεία γκαρνταρόμπα και καλά έχουν κάνει κατά τη γνώμη μου. Ένα άνετο κοστούμι λοιπόν, σε μία παστέλ απόχρωση είναι ιδανικό outfit για να σας μεταφέρει από το καλοκαίρι στο φθινόπωρο. 

5. Η denim φούστα

 

 

Η denim φούστα διακριτικά ή μη, υπάρχει πάντα στα fashion trends. Και νομίζω, είναι ιδανικό μεταβατικό fashion item αφού λειτουργεί όπως το τζιν παντελόνι αλλά με μία πιο lady-chic προσέγγιση. 

 

Πηγή: jenny.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!