Τα φετινά trends στα μαγιό
Τα φετινά trends στα μαγιό


Το μαγιό μας θα μας συντροφεύει σε κάθε καλοκαιρινή φωτογραφία, σε κάθε ανάμνηση που θα κρατήσουμε από το φετινό καλοκαίρι. Aυτός είναι ο ένας από τους λόγους -όπως και το γεγονός ότι το μαγιό πρωταγωνιστεί στα beach looks- που αναζητάμε το τέλειο για εμάς κάθε καλοκαίρι.

Το ιδανικό μαγιό πρέπει να εκφράζει την προσωπικότητά μας, να αναδεικνύει τα δυνατά μας σημεία, αλλά και να ανταποκρίνεται στα trends της εποχής. Γι' αυτό καταφύγαμε στους Instagram λογαριασμούς αγαπημένων influencers και βρήκαμε τα πιο ξεχωριστά, chic και διαχρονικά μαγιό που μας προτείνουν για το φετινό καλοκαίρι. Τα it girls του Instagram επενδύουν σε σύγχρονα και ελληνικά swimwear brands.

Ηigh leg bottoms, μαγιό με έναν ώμο, στράπλες που κάνουν δυνατό comeback, κλασικά must-have μπικίνι και φυσικά ολόσωμα που ταιριάζουν σε κάθε σωματότυπο σε minimal γραμμές που αναδεικνύουν με τον καλύτερο τρόπο τη θηλυκότητα κάθε γυναίκας.

Αυτές είναι οι τάσεις που πρέπει να γνωρίσετε;

 

1. Το μπικίνι με το πιο ιδιαίτερο animal print

Το snake print στα μαγιό είναι ανατρεπτικό και η πιο σέξι τάση του καλοκαιριού. Η Reneé το φόρεσε σε ροζ απόχρωση, που φέρνει την ισορροπία στον κατά τα άλλα wild χαρακτήρα του, με μια girly πινελιά.

Σε απαλό ροζ.

 

 

Θα το βρεις εδώ

2. Το φλογερό κόκκινο μπικίνι με τον ένα ώμο

Σε eye-catching χρώμα που θα τραβήξει όλα τα βλέμματα επάνω σας στην παραλία. Διαχρονικό και ταυτόχρονα εντυπωσιακό ταιριάζει σε λευκές αλλά και sun kissed επιδερμίδες. Τα μαγιό με έναν ώμο είναι από τα μεγαλύτερα trends της σεζόν.

 

 

Θα το βρεις εδώ

3. Το must-have ολόσωμο

Τα τελευταία χρόνια τα ολόσωμα μαγιό έχουν είναι πολύ δημοφιλή. Είναι κομψά, κολακεύουν το σώμα και ταιριάζουν σε όλες. Το κορίτσια του Instagram επέλεξαν ένα ολόσωμο με ένα διακριτικό φερμουάρ στο μπροστινό μέρος του μαγιό και πραγματικά το λατρέψαμε. Extra tip: Τολμήστε να το φορέσετε σαν body στις βόλτες σας στο νησί και όχι μόνο.

Σε απαλό ροζ

 

 

Θα το βρεις εδώ

Και σε γκρι.

 

 

Θα το βρεις εδώ

4 Strapless

Τα στράπλες tops, καθώς και τα μαγιό, επέστρεψαν δυναμικά αυτό το καλοκαίρι κατευθείαν από τα 90s και είναι πιο hot από ποτέ. Είναι στιλάτα και ιδανικά για τέλειο μαύρισμα χωρίς tan lines.

 

 

Θα το βρεις εδώ

Τα κορίτσια του Instagram επέλεξαν ελληνικά μαγιό και έκαναν πράξη το “supportsmallbussiness”, γνωρίζοντας μας τα πιο ξεχωριστά brands. Τα μαγιό της Sand in my Toes, όχι μόνο έχουν ένα όμορφο και κομψό design, αλλά και εξαιρετική ποιότητα, πράγμα που μεταφράζεται σε άψογη εφαρμογή. Φέτος το καλοκαίρι κερδίστε τα περισσότερα κομπλιμέντα με τα πιο stylish ελληνικά μαγιό, τα οποία μπορείτε να βρείτε με έκπτωση έως -50%.
Ανακαλύψτε όλα τα σχέδιά τους εδώ.

 

Πηγή: jenny.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!