Tα ψηλόμεσα παντελόνια είναι για όλες τις γυναίκες!
Tα ψηλόμεσα παντελόνια είναι για όλες τις γυναίκες!


Υπάρχουν σημεία στα οποία υπερτερούν σε σχέση με τα κλασικά παντελόνια και αυτό μόνο καλό είναι για τη σιλουέτα μας.

Γράφουμε τα τελευταία χρόνια πως τα χαμηλοκάβαλα παντελόνια κάνουν «δυναμικό comeback» και έως ένα σημείο αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό. Το πιο εμβληματικό είδος παντελονιού (και ειδικότερα denim παντελονιού) των 90s επανέρχεται σε loose και harem pants, σε chinos ακόμα και σε jeans και έχει και πάλι θερμούς υποστηρικτές και αιώνιους αντιπάλους. Ποιοι είναι οι δεύτεροι; Όλοι αυτοί που σε όλα τα 00s έχουν γνωρίσει, αγαπήσει και ενσωματώσει στην καθημερινή, ενδυματολογική τους ρουτίνα τα ψηλόμεσα παντελόνια. Και πολύ καλά έχουν κάνει, αν θέλεις την ταπεινή μας γνώμη.

Τα high waisted pants είναι ό,τι πιο κολακευτικό έχει εφευρεθεί για τη μεσογειακή σιλουέτα και ό,τι πιο κομψό ταυτόχρονα. Το γιατί στο εξηγούμε διεξοδικά παρακάτω και αφήνουμε σε εσένα να ανακαλύψεις έμπρακτα την αλήθεια των δηλώσεών μας, δοκιμάζοντας ένα ψηλόμεσο υφασμάτινο παντελόνι αυτό το καλοκαίρι. Συνδύασέ το με ένα crop top, με ένα φαρδύ πουκάμισο δεμένο στη μέση, με ένα lingerie τιραντάκι ή με ένα basic T-Shirt και δες αυτομάτως το σώμα σου πιο θηλυκό και sexy από ποτέ. Χωρίς κανέναν «κόπο», μοναχά με αυτόν τον απλό «τρόπο».

*Κάνουν τη μέση μας να φαίνεται πιο λεπτή και αυτό αυτομάτως χαρίζει πόντους θηλυκότητας στη σιλουέτα μας.

*Δεν τονίζουν τους μηρούς, αν είναι φαρδιά και αν είναι στενά τους αναδεικνύουν με sexy τρόπο αφού δημιουργούν το εφέ της κλεψύδρας στο σώμα.

*Ψηλώνουν, ναι καλά διάβασες, ψηλώνουν! «Ανεβάζοντας» πιο ψηλά το σημείο της μέσης δείχνουν και την τάλια μας πιο μακριά αλλά και τα πόδια μας.

*Σου επιτρέπουν να φορέσεις crop top ακόμα και αν δεν είσαι η Ελένη Πετρουλάκη. Τι θέλω να πω με αυτό; Πως δεν χρειάζεται να έχεις τους πιο γραμμωμένους κοιλιακούς του κόσμου αν θες να φορέσεις ένα ψηλόμεσο παντελόνι με μία κοντή μπλούζα. Το σημείο της μέσης του «κρύβει» τα περισσότερα και εσύ φοράς ό,τι θες χωρίς να το σκεφτείς λεπτό.

*Είναι εξορισμού πιο stylish από τα χαμηλοκάβαλα αλλά και από τα «κανονικά» παντελόνια. Και αυτό σου επιτρέπει να τα συνδυάσεις ακόμα και με το πιο απλό σου top και να φαίνεται πως ξέρεις από μόδα, όχι πως φόρεσες ό,τι βρήκες πρόχειρο και βγήκες από το σπίτι.

Πηγή: queen.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!