5+1 τρόποι να δέσεις το μπικίνι
5+1 τρόποι να δέσεις το μπικίνι


Βαρέθηκες το μαγιό σου; Υπάρχει τρόπος να το ανανεώσεις.

Αν υπάρχει ένα και μοναδικό fashion item που να αντικατοπτρίζει απόλυτα το καλοκαίρι, αυτό είναι το μαγιό! Είναι το πρώτο πράγμα που σκέφτεσαι να αγοράσεις στις αρχές Μαΐου και το τελευταίο πράγμα που θέλεις να βγάλεις από πάνω σου στις αρχές του φθινοπώρου, όταν ο καιρός κρυώνει λίγο. Το μαγιό συνδέεται στο νου σου με την ανεμελιά, την απόλαυση της θάλασσας, τις διακοπές, τον ήλιο που σε «φιλά» γλυκά κάθε καλοκαίρι, αλλά και με το στυλ.

Όσα μαγιό, όμως, και να έχεις στη συλλογή σου, υπάρχει πάντα ένα all-time classic και passepartout, που το επιλέγεις για τις περισσότερες εμφανίσεις σου στην παραλία. Ο λόγος για το… τριγωνάκι. Αυτό το μαγιό με τα κορδόνια που τα δένεις στο λαιμό και αναδεικνύει υπέροχα τους ώμους και το μπούστο σου. Αυτό το μαγιό που φορούσες και στα παιδικά και εφηβικά σου χρόνια και όσα χρόνια κι αν περάσουν πάλι θα το επιλέγεις. Κάποια στιγμή, όμως, δεν το βαριέσαι; Ε, ναι.

Το παρακάτω βίντεο θα σου δείξει πώς θα ανανεώσεις το bikini top σου τη στιγμή που θα έχεις βαρεθεί στυλιστικά και δε θα βρίσκεις κανένα νόημα στο πάλαι ποτέ αγαπημένο μαγιό σου. Είχες σκεφτεί να κάνεις αυτό το μαγιό strapless; Κι, όμως, γίνεται! Είχες φανταστεί ποτέ να το μετατρέψεις σε μαγιό με σταθερές τιράντες; Κι αυτό είναι εφικτό. Δες, λοιπόν, και «παίξε» με το πιο φρέσκο και καλοκαιρινό item της γκαρνταρόμπας σου!

 

 

Πηγή: queen.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!