3+1 super τρικ για υπέροχα χέρια!
3+1 super τρικ για υπέροχα χέρια!


Όλα έχουν να κάνουν με τις οπτικές ψευδαισθήσεις!

Το καλοκαίρι (ακόμη και τον Σεπτέμβριο) φοράμε λιγότερα ρούχα από κάθε άλλη εποχή. Οι υψηλές θερμοκρασίες και ο καυτός ήλιος μάς αναγκάζουν (άλλο που δε θέλαμε) να επιλέγουμε ανάμεσα σε κοντά shorts ή αέρινα φορέματα και κοντομάνικα, αμάνικα, off-shoulder ή one-shoulder tops για να είμαστε στυλάτες και δροσερές από το πρωί ως το βράδυ. Τα μπράτσα, όμως, είναι ίσως το πιο δύσκολο σημείο του γυναικείου σώματος μιας και όσο τα χρόνια περνούν υπάρχει μεγαλύτερη χαλάρωση στην περιοχή και συσσωρευμένο λίπος. Και αυτό δεν έχει να κάνει απαραίτητα με τη σωστή διατροφή ή τη γυμναστική, αλλά με τη φθορά του χρόνου.

Αν, λοιπόν, αισθάνεσαι ανασφάλεια με το συγκεκριμένο σημείο του σώματός σου, δε χρειάζεται να ανησυχείς! Πρέπει να αγαπήσεις και να «αγκαλιάσεις» την ατέλειά σου, «κλέβοντας» με τα σωστά στυλιστικά tricks. Όλα έχουν να κάνουν με τις οπτικές ψευδαισθήσεις και αν έχεις γνώση θα μπορέσεις να καμουφλάρεις με κομψό τρόπο την περιοχή, να αισθανθείς μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και να αποδεχθείς τον εαυτό σου, για να σε αποδεχθούν και οι γύρω σου. Και, όχι, δε σκοπεύουμε να σου προτείνουμε να φοράς μέσα στο κατακαλόκαιρο μακρυμάνικα ή μόνο φαρδιά ρούχα, για να καλύψεις την ατέλειά σου. Άσε αυτές τις σκέψεις στην άκρη και μάθε τι μπορείς να κάνεις…

*Απόφυγε τα αμάνικα, τα strapless, τις spaghetti τιράντες, όπως επίσης και ό,τι δίνει όγκο στο χέρι, όπως τα puff και ruffle sleeves, αλλά και τις βάτες.

*Προτίμησε σκουρόχρωμα tops και ανοιχτόχρωμα παντελόνια.

*Πες «ναι» στις loose γραμμές. Δε χρειάζεται το ρούχο που φοράς στο πάνω μέρος του σώματος να είναι πολύ στενό και να καταπιέζει τα χέρια. Η στενή εφαρμογή είναι ένα μεγάλο don’t!

*Τράβα την προσοχή με το κάτω μέρος του σώματός σου. Ένα παντελόνι ή μία φούστα με εντυπωσιακό print (logo, animal, floral) θα πάρει την προσοχή των γύρω σου από το πάνω μέρος του σώματος και θα εστιάσει στο buzz item του συνόλου σου.

Πηγή: jenny.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!