Συμβουλές για να διατηρηθεί το eyeliner στη ζέστη
Συμβουλές για να διατηρηθεί το eyeliner στη ζέστη


Για να μην αποχωριστείς ούτε το καλοκαίρι το αγαπημένο σου προϊόν μακιγιάζ!

Το eyeliner είναι ένα από τα αγαπημένα καλλυντικά κάθε γυναίκας. Φοριέται χειμώνα-καλοκαίρι και είναι αυτό το προϊόν που δίνει το βάθος και την απαραίτητη ένταση που αναζητάμε για ένα ακαταμάχητο βλέμμα. Θέλεις cat-eye, πιο παχιά ή πιο λεπτή γραμμή; Με ένα eyeliner μπορείς να επιτύχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα. Και, φυσικά, όχι μόνο στη μαύρη εκδοχή του, αλλά -ειδικά το φετινό καλοκαίρι- μπορείς να το φορέσεις σε όλα τα χρώματα. Γι’ αυτούς ακριβώς τους λόγους, λοιπόν, υπάρχουν γυναίκες που δεν το αποχωρίζονται και δεν το αποκλείουν σχεδόν ποτέ από το καθημερινό μακιγιάζ τους.

Ωστόσο, συγκριτικά με τους χειμερινούς μήνες, το καλοκαίρι υπάρχει ένας μεγαλύτερος βαθμός δυσκολίας στο να διατηρηθεί αυτή η πολυπόθητη γραμμή eyeliner αναλλοίωτη. Βλέπεις, οι καύσωνες και η υγρασία του καλοκαιριού το κάνουν να «λιώνει» σιγά-σιγά, με αποτέλεσμα η γραμμή να καταλήγει μουτζουρωμένη και να έχει χάσει το σχήμα της. Don’t panic! Είναι λογικό μέσα στις τόσες ώρες που λείπεις από το σπίτι και στις υψηλές θερμοκρασίες του καλοκαιριού να συμβεί αυτό που σου περιγράφουμε. Και ευτυχώς υπάρχει τρόπος να βάλεις το eyeliner και να το κάνεις να μείνει για πολλές ώρες αναλλοίωτο και εντυπωσιακό πάνω στα μάτια σου. Για δες…

Καλός καθαρισμός προσώπου: Πριν ξεκινήσεις το μακιγιάζ πλύνε καλά το πρόσωπό σου και κάνει σχολαστικά τη skincare ρουτίνα σου. Όταν το πρόσωπο είναι καλά καθαρισμένο αποτελεί την τέλεια βάση για ένα μακιγιάζ με διάρκεια μέσα στη μέρα.

Βάλε primer: Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να βάλεις μια μικρή ποσότητα primer στο κάθε βλέφαρο και στη συνέχεια να κάνεις τη γραμμή eyeliner.

Το κόλπο με το μολύβι ματιών: Πριν βάλεις το eyeliner, ξεκίνα κάνοντας τη γραμμή- στο μήκος και πάχος που θέλεις- με ένα μολύβι ματιών. Στη συνέχεια, πέρασέ τη με ένα υγρό eyeliner. Το μολύβι θα έχει ήδη δημιουργήσει μια σταθερή βάση πάνω στην οποία το eyeliner θα γλιστρά με ευκολία.

Αν το πρόσωπό σου παραμένει λιπαρό, ακόμα και μετά από έναν καλό καθαρισμό, η λύση βρίσκεται στο αδιάβροχο eyeliner. Η αδιάβροχη εκδοχή του δεν πρόκειται να «σπάσει», ούτε να χαλάσει και έτσι το μακιγιάζ σου θα έχει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.

Πηγή: queen.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!