Οι καλύτερες ολόσωμες φόρμες για το καλοκαίρι!
Οι καλύτερες ολόσωμες φόρμες για το καλοκαίρι!


Δεν υπάρχει κάτι πιο άνετο και stylish από μια ολόσωμη φόρμα. Ακόμα κι αν πολλές γυναίκες τη φοβούνται και διστάζουν να την υιοθετήσουν και να την εντάξουν στα καθημερινά τους σύνολα, αρκεί μια δοκιμή και η δροσερή γραμμή και άνετη φόρμα θα σας πείσουν.

Οι jumpsuits, όπως λέω συχνά, αποτελούν ένα ολοκληρωμένο οutfit και αυτό είναι τέλειο ειδικά τα πρωινά όταν ετοιμάζεστε για το γραφείο και δεν θέλετε να το πολυσκεφτείτε για να ντυθείτε. Η jumpsuit μπορεί να γίνει το πιο ευέλικτο κομμάτι της γκαρνταρόμπας. Είτε είναι φτιαγμένη από βαμβάκι σε loose γραμμή είτε από luxurious υλικά και με sexy εφαρμογή, οι επιλογές είναι πολλές και οι τρόποι styling άφθονοι.

Από τα πιο εμπνευσμένα office looks, στις απογευματινές βόλτες στο νησί και τις βραδινές εξόδους για κοκτέιλ, βρήκαμε τις πιο εντυπωσιακές jumpsuits του φετινού καλοκαιριού. Ανάλογα την περίσταση μπορείτε να τις φορέσετε με φλατ δερμάτινα σανδάλια ή strappy ψηλοτάκουνα με χρώμα και να συμπληρώσετε με τα κατάλληλα αξεσουάρ και κοσμήματα. Μια basket bag είναι η ιδανική συνοδεία το πρωί, ενώ για τις βραδινές εμφανίσεις ένα ζευγάρι statement σκουλαρίκια θα τις απογειώσει.

Ανακαλύψτε τις...

Πηγή: jenny.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!