4 tips για να μακραίνουν γρήγορα τα μαλλιά σου
4 tips για να μακραίνουν γρήγορα τα μαλλιά σου


Πολλές φορές αναρωτιέστε τι μπορείτε να κάνετε για να μακρύνουν πιο γρήγορα τα μαλλιά σας. Ίσως τώρα το καλοκαίρι να έχετε περισσότερο χρόνο για να ακολουθήσετε ορισμένα tips που θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε το μήκος που ονειρεύεστε!

Ποια είναι αυτά;

#1. Όσο περισσότερο μπορείτε περιορίστε το styling των μαλλιών με υψηλή θερμοκρασία (πιστολάκι, πρέσα για ίσιωμα, ψαλίδι για μπούκλες) και με χημικές επεξεργασίες (βαφές μαλλιών, περμανάντ και άλλα). Οι παραπάνω μέθοδοι styling σε τακτά διαστήματα αφυδατώνουν και καταστρέφουν τα μαλλιά με αποτέλεσμα να εμφανίζουν ψαλίδα, να σπάνε και να φριζάρουν.

#2. Πριν αρχίσετε να εφαρμόζετε τις παρακάτω συμβουλές, ελέγξτε τις άκρες των μαλλιών. Αν έχετε πολλή ψαλίδα και είναι πολύ ξηρές οι άκρες, τότε θα πρέπει να επισκεφτείτε τον κομμωτή σας για ένα φρεσκάρισμα στο κούρεμα.

#3. Αποφύγετε να μαζεύετε τα μαλλιά σας σφιχτά και σε καθημερινή βάση. Αν σας αρέσει να τα μαζεύετε πιάστε τα χαλαρά με λαστιχάκι ή με ένα κλάμερ.

#4. Αποφύγετε το ζεστό νερό στο λούσιμο γιατί αφυδατώνει περισσότερο τις τρίχες. Προτιμήστε το χλιαρό νερό ή ακόμα και το κρύο νερό στο ξέβγαλμα.

Πηγή: jenny.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!