Tα #PearlNails είναι η νέα τάση στο μανικιούρ
Tα #PearlNails είναι η νέα τάση στο μανικιούρ


Δευτέρα σήμερα και δεν ξέρουμε για εσένα, αλλά εμείς ξυπνήσαμε νομίζοντας πως είναι Παρασκευή. Μην ρωτάς γιατί, δεν ξέρουμε τι να σου απαντήσουμε ή πως μας συνέβη αυτό. Είναι λοιπόν μία χαρούμενη (so far) Δευτέρα για εμάς και με χαρά ξεκινήσαμε το “ταξίδι” μας στο instagram ώστε να ετοιμάσουμε το σημερινό Daily Nailspiration. Ποιος ήταν ο προορισμός; Τα #PearlNails, τα μανικιούρ με μικροσκοπικές πέρλες που γέμισαν το feed μας και ας έκαναν να τα θέλουμε όλα. Οι πέρλες βλέπεις, είναι από μόνες τους κομψές αλλά, εφαρμοσμένες σε όμορφα νύχια, μεταμορφώνουν ακόμα και το πιο απλό, nude μανικιούρ σε πραγματικό αξεσουάρ. Αυτή ήταν τουλάχιστον η πρώτη μας σκέψη.

Η δεύτερη ήταν ότι μιλάμε για το ΑΠΟΛΥΤΟ νυφικό μανικιούρ και δεν ξέρουμε γιατί δεν είναι σχεδόν “υποχρεωτικό” όπως και το νυφικό για παράδειγμα. Εντάξει, υπερβάλλουμε αλλά αν δούμε άλλο ένα γαλλικό σε νύχια νυφούλας δεν θα το αντέξουμε. Τα nail art με πέρλες λοιπόν είναι τέλεια σαν αξεσουάρ, είναι ιδανικά για μαυρισμένες επιδερμίδες, είναι elegant και κατάλληλα για κάθε περίσταση και φυσικά, κατάλληλα και για το νυφικό σου μανικιούρ.

Η παρακάτω Daily Nailspiration gallery άρα, είναι αφιερωμένη στα #PearlNails και θέλουμε να κάνεις ένα ακόμη scroll για να δεις τα δέκα μοναδικά μανικιούρ που διαλέξαμε για εσένα. Και ναι, αν προμηθευτείς μικρές πέρλες και έχεις αρκετή υπομονή, μπορείς ΟΛΑ να τα κάνεις και μόνη σου. Ρίξε μία ματιά...

Πηγή: queen.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!