Το πιο δροσερό ύφασμα για το καλοκαίρι
Το πιο δροσερό ύφασμα για το καλοκαίρι


Αφέσου στην άνεση του πιο κομψού κομματιού που μπορείς να έχεις στην γκαρνταρόμπα σου!

Η ζέστη και οι καύσωνες του καλοκαιριού σε συνδυασμό με την υγρασία της ατμόσφαιρας μάς κάνουν να αναζητάμε υλικά ή υφάσματα που δε θα «κολλούν» πάνω μας, προσφέροντάς μας ταυτόχρονα άνεση και στυλ. Αέρινες γραμμές και δροσερές υφές, που θα μας κάνουν να μη νιώθουμε δυσφορία μέσα στην κίνηση της πόλης, αλλά αντίθετα να αισθανόμαστε ανάλαφρες και ικανές να ανταπεξέλθουμε στο δύσκολο πρόγραμμα της καθημερινότητάς μας.

Όλες αυτές οι ιδιότητες συγκεντρώνονται σε ένα και μόνο ύφασμα, που φοριέται αποκλειστικά και μόνο τους θερινούς μήνες. Ο λόγος για το… λινό. Το ύφασμα από λινάρι είναι μια φυσική ίνα και η απόλυτη επιλογή για τα ρούχα σου τους καλοκαιρινούς μήνες μιας και είναι τόσο δροσερό όσο και απορροφητικό, επιτρέποντας στο σώμα να αναπνέει ελεύθερα. Ως επί το πλείστον θα το συναντήσεις σε γήινες και ουδέτερες αποχρώσεις, που- ας μη λέμε ψέματα- όλες οι καλοκαιρινές γκαρνταρόμπες χρειάζονται.

Στην εκδοχή του φορέματος, του high-waisted shorts, του πουκάμισου ή όποιου άλλου item εσύ προτιμάς, μπορείς να φορέσεις το λινό δημιουργώντας urban ή beach looks, αλλά και πιο σοφιστικέ σύνολα, που θα αναδείξουν τη θηλυκότητα, αλλά και όλο το coolness που σε διακατέχει.

Plus tip: Το λινό ύφασμα είναι και εντομοαπωθητικό, οπότε αν σε ενοχλούν τα διάφορα ζωύφια του καλοκαιριού, go for it!

Πηγή: queen.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!