Έτσι θα κάνεις στιλάτο το παλιό σου παντελόνι!
Έτσι θα κάνεις στιλάτο το παλιό σου παντελόνι!


Τα harem pants, αυτό το παντελόνι που φορούσαν όλα τα It-Girls των 90s, έχει κάνει δυναμικό comeback τα τελευταία δύο χρόνια. Η φαρδιά γραμμή του στους μηρούς, σε συνδυασμό με τον τρόπο που στενεύει στους αστραγάλους, δίνουν ένα oriental twist στο στυλ μας και ταυτόχρονα κάνουν τη σιλουέτα μας να φαίνεται πιο θηλυκή, πιο μοιραία και πολύ μα πολύ «καλοκαιρινή». Αν, όμως, δεν έχεις κάποιο τέτοιο παντελόνι στην γκαρνταρόμπα σου και ούτε προτίθεσαι να αποκτήσεις σύντομα, μπορείς να «δημιουργήσεις» ένα με μία loose παντελόνα που ήδη έχεις.

Το μόνο που χρειάζεσαι είναι ένα παντελόνι από λεπτό, σχεδόν αέρινο ύφασμα, και ένα ζευγάρι σανδάλια με κορδόνια σε φλατ γραμμή ή με τακούνι. Αντί να δέσεις τα strappy sandals σου στον αστράγαλο, θα περάσεις τα κορδόνια τους πάνω από το ρεβέρ της παντελόνας και θα τα τυλίξεις γύρω από το ύφασμά της. Όπως θα δεις αναλυτικά και στην παρακάτω gallery, με αυτόν το εύκολο τρόπο έχεις φτιάξει το δικό σου αυτοσχέδιο harem pants και φοράς το πιο fashionable ρούχο του καλοκαιριού χωρίς να ξοδέψεις ούτε ένα ευρώ.

Συνδύασέ το με lingerie top και blazer, με crop top και μία boho bag, ακόμα και με κορμάκι και statement κοσμήματα και δείξε σε όλους πως αν έχεις φαντασία και δημιουργικότητα παίζεις το παιχνίδι της μόδας με τους δικούς σου κανόνες.

Πηγή: queen.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!