Το top 10 των Ugly Sandals που κυριαρχούν αυτό το καλοκαίρι
Το top 10 των Ugly Sandals που κυριαρχούν αυτό το καλοκαίρι


Mε τρακτερωτή σόλα και velcro κουμπώματα, αυτά τα παπούτσια φαίνονται «πανέμορφα» στα μάτια μας.

Δεν περιμέναμε να τα δούμε στους Οίκους Prada και Chanel για να καταλάβουμε ότι τα αγαπάμε! Τα «ugly sandals» είναι εδώ και αρκετά χρόνια οι καλύτεροί μας φίλοι στην παραλία. Ήρθαν ακριβώς πάνω στην ώρα που βαρεθήκαμε τα flip-flops και αισθανθήκαμε κάπως περίεργα μέσα στα pool sliders. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως τα δέκα νέα σχέδια «άσχημων σανδαλιών» που θα βρεις παρακάτω, είναι κατάλληλα μόνο για τη θάλασσα.. το ακριβώς αντίθετο θα λέγαμε. Στην Velcro εκδοχή τους (αναφερόμαστε στα σχέδια με τα αυτοκόλλητα κουμπώματα) είναι το sporty twist που μπορείς να δώσεις σε όλα τα πρωινά σου σύνολα και να τα κάνεις λίγο πιο nerdy από το αναμενόμενο.

Στην άλλη τους version, με την τρακτερωτή σόλα και τα λουράκια, τα «ugly sandals» μας κάνουν το απόλυτο fashion statement. Φόρεσέ τα με ένα floral φόρεμα, με μία φούστα-παρεό και ένα crop top και θα είσαι ultra stylish με τον πιο cool και άνετο τρόπο. Παρακάτω θα βρεις σχέδια σε μαύρες, nude, κόκκινες, χακί και γκρι αποχρώσεις για να διαλέξεις όχι μόνο όποιο ταιριάζει με τα beachwear σου (όπως κάναμε εμείς παλιότερα), αλλά με ολόκληρη την καλοκαιρινή σου γκαρνταρόμπα.

Και θα μας θυμηθείς τη στιγμή που θα τα βγάλεις από το κουτί και θα τα φορέσεις στο πόδι σου, αυτά τα «άσχημα» παπούτσια θα είναι ό,τι πιο «όμορφο» και βολικό έχεις φορέσει ποτέ!

Πηγή: queen.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!