Το τρικ για να καλύψεις την κυτταρίτιδα
Το τρικ για να καλύψεις την κυτταρίτιδα


Δεν βλέπουμε την ώρα να ξεκουραστούμε, περνώντας τις περισσότερες ώρες της ημέρας στην παραλία, με βουτιές, παιχνίδια, ηλιοθεραπεία και γιατί όχι, θαλάσσια σπορ. Μετά από μήνες καραντίνας για τις περισσότερες από εμάς, το beach body θα μείνει -τουλάχιστον για το φετινό καλοκαίρι- ένα όνειρο. Τα περιττά κιλάκια και η κυτταρίτιδα έκαναν την εμφάνισή τους, ωστόσο δεν θα αφήσουμε να μας χαλάσουν την διάθεση ούτε και την εικόνα.

Η κυτταρίτιδα όμως, δεν είναι ένα πρόβλημα που μας απασχολεί μόνο στην παραλία με το μαγιό μας αλλά και στις διαδρομές μας στην πόλη, αφού διαγράφεται μέσα από πολλά καλοκαιρινά ρούχα. Αέρινες παντελόνες, δροσερές φούστες και φορέματα από λινό είναι τα πρώτα στη λίστα, με τα ρούχα που αποκαλύπτουν το πρόβλημα, όσο μικρό κι αν είναι.

Δεν θα επιτρέψουμε σε τίποτα να μας χαλάσει την εμφάνιση. Υπάρχει τρόπος να το "κλέψουμε". Το απόλυτο στιλιστικό τρικ είναι το shapewear shorts σε nude απόχρωση, το ελαστικό σορτς που αγκαλιάζει μέση, γλουτούς και μηρούς και δεν φαίνεται τίποτα μέσα από την αγαπημένη σας καλοκαιρινή φούστα!

Να ξεκαθαρίσουμε ότι κανείς δε μας υποχρεώνει να κρύψουμε τις ατέλειες μας. Το σημαντικό είναι να τις αγκαλιάζουμε, να αισθανόμαστε άνετα με αυτές και μόνο αν το τρικ μας κάνει να αισθανόμαστε αυτοπεποίθηση θα το υιοθετήσουμε.

Το τρικ είναι το αγαπημένο πολλών σταρ. Eπιπλέον, δεν χρειάζεται να έχετε κυτταρίτιδα για να τα φορέσετε, αφού σε πολλές περιπτώσεις ακόμα και το πιο "αόρατο" εσώρουχο φαίνεται μέσα από τα ρούχα. Κι αν νομίζετε ότι είναι ζεστά ή πολύ σφιχτά, κάνετε λάθος ενώ οι ειδικοί στα εσώρουχα δημιουργούν κομμάτια χωρίς ραφές laser cut, από υψηλής ποιότητας υφάσματα που επιτρέπουν στο σώμα να αναπνέει και σμιλεύουν.

Πηγή: jenny.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!