Το νέο trend στα καστανά μαλλιά
Το νέο trend στα καστανά μαλλιά


Το #Sunkissedblonde είναι η απόλυτη τάση για τα ξανθά μαλλιά φέτος το καλοκαίρι. Φωτίζει το πρόσωπο και δεν χρειάζεται αλλεπάλληλα ραντεβού στο κομμωτήριο. Γενικά το ξανθό έχει την τιμητική του το καλοκαίρι και αυτό βγαίνει προς τα έξω αλλά, η μόδα δεν άφησε παραπονεμένες ούτε τις καστανές και μελαχρινές φέτος. Βλέπεις, μία τάση γεννιέται σιγά-σιγά και αφορά αποκλειστικά τις σκούρες αποχρώσεις και τα κορίτσια που θέλουν μία super fresh αλλαγή. Είσαι έτοιμη να γίνεις #MushroomBrunette;

Ναι, το καστανό στις αποχρώσεις του μανιταριού είναι τάση και αλήθεια, είναι από τις ωραιότερες που έχουμε δει. Αν θυμάσαι, οι ανοιχτές αποχρώσεις του μανιταριού είχαν γίνει τάση και για τις ξανθές αλλά ποτέ δεν μας ενθουσίασαν τόσο. Είναι ένα χρώμα ψυχρό που πάει όμως σε όλα τ απρόσωπα. Κολακεύει κάθε απόχρωση επιδερμίδας και είναι ιδανικό για το καλοκαίρι. Τόσο ανοιχτό όσο πρέπει για να κάνει τη διαφορά αλλά και τόσο σκούρο ώστε να μην χρειάζεται συνεχόμενα ρετούς.

Το μοναδικό “θέμα” που μπορεί να προκύψει σχετικά με τις απαιτήσεις αυτού του χρώματος είναι τα δικά σου λευκά και το πόσο γρήγορα βγαίνουν. Αυτό όμως είναι ένα πρόβλημα που θα αντιμετώπιζες έτσι κι αλλιώς γι᾽αυτό το ξεχνάμε και συνεχίζουμε ή μάλλον... Εσύ συνεχίζεις στην παρακάτω gallery που έχει δέκα τέλεια #MushroomBrunette χρώματα για να διαλέξεις αυτό που θα κάνεις.

Πηγή: queen.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!