Το καλοκαιρινό κραγιόν είναι ροζ!
Το καλοκαιρινό κραγιόν είναι ροζ!


Δεν γίνεται να μην έχεις ένα στο νεσεσέρ σου!

Το ροζ κραγιόν είναι από τα πιο κλασικά (έρχεται δεύτερο μετά το κόκκινο) και πάει σε όλες. Πάει σε όλες γιατί έχει τόσες πολλές αποχρώσεις που χάνουμε το λογαριασμό. Οι πιο σκούρες και μουντές (βλ. Βρώμικο ροζ) είναι αρκετά χειμερινές και ταιριάζουν με smoky eyes και πλεκτά πουλόβερ. Οι πιο φωτεινές όμως είναι σχεδόν συνώνυμες με το καλοκαίρι! Φοριούνται σκέτες ή με λίγο ρουζ και eyeliner και κάνουν το πρόσωπό σου πιο φωτεινό!

Για αυτές τις αποχρώσεις θα μιλήσουμε σήμερα όπως κατάλαβες γιατί ούτε πλεκτά φοράμε, ούτε και είναι χειμώνας. Είναι τέλος Ιουνίου, σε λίγο θα μαυρίσουμε πολύ και δεν υπάρχει κάτι καλύτερο από ένα ζουμερό ροζ στα χείλη για να μας κάνει ακόμα πιο καυτές. Οι απόλυτα καλοκαιρινές αποχρώσεις λοιπόν είναι οι φωτεινές όπως είπαμε και έχουν μέσα τους μπόλικο πορτοκαλί ή και μωβ. Αυτός θα πρέπει να είναι και ο οδηγός για να διαλέξεις αυτό που σου ταιριάζει.

Αφού καταλήξεις στην ένταση και το τελείωμα που θέλεις (ματ ή λαμπερό), θα πρέπει να κοιτάξεις αν το κραγιόν σου είναι θερμό ή ψυχρό (με πορτοκαλί ή μωβ τόνους). Αν έχεις θερμή επιδερμίδα, οι αποχρώσεις που σου ταιριάζουν είναι οι θερμές. Αν έχεις ψυχρή τότε ισχύει το αντίθετο. Σε κάθε περίπτωση ωστόσο, ακόμα και αν έχεις ψυχρή επιδερμίδα και διαλέξεις ένα θερμό ροζ, θα σου πηγαίνει. Είναι καλοκαίρι, όλα επιτρέπονται και όλα είναι πιο όμορφα.

Πηγή: queen.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!