Δοκίμασε το χρωματιστό μολύβι ματιών στο μακιγιάζ σου!
Δοκίμασε το χρωματιστό μολύβι ματιών στο μακιγιάζ σου!


Θα μπορούσαμε άνετα να πούμε ότι φέτος είναι η χρονιά του έντονου χρώματος στο μακιγιάζ. Τα ζωηρά χρώματα έχουν κάνει δυναμικό comeback τόσο στις σκιές όσο και στα μολύβια προκαλώντας μας να φύγουμε από την πεπατημένη και να τολμήσουμε ένα colorful, καθημερινό μακιγιάζ.

Οι τάσεις του φετινού καλοκαιριού μάς προ(σ)καλούν να «παίξουμε» με τα χρώματα στα μάτια και να γίνουμε για λίγο 70’s Queens. Γιατί από εκείνη την εποχή έρχεται αυτή η τάση, που μας δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσουμε γοητευτικά και όμορφα μάτια προσθέτοντας στο συνολικό make up look μας μια funky πινελιά. Άσε, λοιπόν, στην άκρη τις κλασικές μαύρες γραμμές και παραδώσου στον μεγάλο πρωταγωνιστή της make up σκηνής για το 2020. Ήρθε η ώρα να ξεφύγεις από το κλασικό μαύρο μολύβι και eye look και να προσθέσεις ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων στα μάτια σου (cat eye, winged και floating liner γραμμές), επιτυγχάνοντας ένα άκρως μοντέρνο αποτέλεσμα. Ακόμα το σκέφτεσαι;

Δοκίμασε τα 8 make up looks με χρωματιστά μολύβια ματιών που σου προτείνουμε στην παρακάτω gallery και δε θα χάσεις. Μην ξεχνάς, άλλωστε, ότι ο τολμών νικά!

Πηγή: queen.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!