Όσα πρέπει να γνωρίζετε τις ημιμόνιμες βλεφαρίδες
Όσα πρέπει να γνωρίζετε τις ημιμόνιμες βλεφαρίδες


Υπάρχουν διαφορετικοί τύποι ψεύτικων βλεφαρίδων ανάλογα με το υλικό που είναι φτιαγμένες. Επιπλέον, υπάρχει ποικιλία και στο μέγεθός τους, μακριές ή πιο κοντές. Το μήκος αλλά και το πάχος που θα επιλέξετε έγκειται στη φυσική σας βλεφαρίδα. Για παράδειγμα, αν έχετε κοντές και λεπτές, δε γίνεται να επιλέξετε μακριές και παχές, το αποτέλεσμα δε θα σας ικανοποιήσει.

Αφού επιλέξετε το μήκος αλλά και τον τύπο, εφαρμόζονται στο μάτι με μία ειδική κόλλα. Καθόλη τη διάρκεια, θα πρέπει να έχετε τα μάτια σας κλειστά, έτσι ώστε να μην πέσει κόλλα, στην περιοχή. Αν ωστόσο συμβεί κάτι τέτοιο θα πρέπει να ακολουθήσετε τις οδηγίες που θα σας δοθούν από το ινστιτούτο ενώ σε περίπτωση που έχετε αλλεργία στα μάτια, θα πρέπει να ενημερώσετε. Οτιδήποτε αισθανθείτε κατά τη διάρκεια της εφαρμογής ή και αργότερα, θα πρέπει να ενημερώσετε άμεσα ή ακόμα και να επισκεφθείτε τον αρμόδιο γιατρό.

Αν επιλέξετε να γεμίσετε όλη την περιοχή, θα σας πάρει περίπου δύο ώρες, όλη η διαδικασία. Σαφώς, μπορείτε να εμπλουτίσετε μόνο τις εξωτερικές γωνίες ή τυχόν κενά που μπορεί να έχετε. Ο χρόνος σε αυτή την περίπτωση είναι λιγότερος.

Για τη σωστή συντήρηση θα πρέπει να επισκέπτεστε το ινστιτούτο από τέσσερις έως έξι εβδομάδες-θα σας ενημερώσουν οι ίδιοι για τον ακριβή χρόνο. Για τέλειο αποτέλεσμα καλό είναι να μην ξεπερνάτε το χρονικό περιθώριο, που σας συστήνουν.

Δεδομένου ότι κάθε ψεύτικη βλεφαρίδα εφαρμόζεται πάνω στη φυσική σας, θα πέσει μόλις ολοκληρωθεί ο φυσικός κύκλος ανάπτυξής της.

Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να επιχειρήσετε να βγάλετε μόνες σας, τις ημιμόνιμες. Το πρώτο εικοσιτετράωρο- μπορεί λιγότερο ή περισσότερο- αποφύγετε το νερό αλλά και οποιαδήποτε επαφή με το χέρι σας ή με κάποιο καλλυντικό.

Ανάλογα με το υλικό που έχει χρησιμοποιηθεί για την εφαρμογή τους, θα πρέπει να χρησιμοποιείτε τα κατάλληλα προϊόντα για την περιοχή, makeup removers, mascara.

Αν οι βλεφαρίδες σας τοποθετηθούν σωστά και από ειδικό, δε χρειάζεται να ανησυχείτε για τις φυσικές σας. Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει κι εσείς να μην τις πειράζετε και αναφέρουμε ξανά, να μην επιχειρήσετε να τις αφαιρέσετε μόνες σας.

Πηγή: jenny.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!