6 tips μόδας που ενδιαφέρουν κάθε γυναίκα
6 tips μόδας που ενδιαφέρουν κάθε γυναίκα


Τι κάνει μια γυναίκα να δείχνει κομψή και στυλάτη; Πώς καταφέρνουν οι celebrities να πραγματοποιούν πάντα ξεχωριστές εμφανίσεις και ποιο είναι το μυστικό πίσω από τα τέλεια καθημερινά, αλλά και βραδινά τους looks; Διάσημες ή μη, οι γυναίκες που ξέρουν να ντύνονται σωστά, έχουν κάτι κοινό: Γνωρίζουν κάποια βασικά πράγματα για τη μόδα, που αν τα μάθεις κι εσύ, θα δεις το στυλ σου να αλλάζει σε χρόνο dt!

1. Πρώτα τα βασικά.
Τα πιο απλά κομμάτια, όπως το σωστό t-shirt, ένα απλό skinny μαύρο παντελόνι και ένα ζευγάρι nude γόβες είναι κομμάτια που δεν πρέπει να λείπουν από τη ντουλάπα σου.

2. Σέξι μέση!
Για να δείχνει ένα outfit θηλυκό, η τονισμένη μέση είναι must, όποιος κι αν είναι ο σωματότυπός σου. Το color blocking με ένα top και μια pencil φούστα κάνει θαύματα!

3. Ιδιαίτερες λεπτομέρειες.
Το κλειδί για stylish σύνολα, είναι να προσθέτεις πάντα σε αυτά αναπάντεχα στοιχεία. Ένα έντονο ζευγάρι παπούτσια σε ένα total white σύνολο ή μια χρυσή ζώνη, είναι items που πάντα δίνουν bonus style points.

4. Μελέτησε τα trends.

Γιατί να δοκιμάζεις τις τάσεις τελευταία; Κάνε μια σωστή προετοιμασία, βλέποντας τι θα φορεθεί περισσότερο την επόμενη σεζόν και διάλεξε τα trends που θεωρείς πως ανταποκρίνονται περισσότερο στο δικό σου, προσωπικό στυλ.

5. Απόκτησε μια «στολή».
Πάντα υπάρχουν μέρες που δεν έχεις ιδέα τι να φορέσεις στη δουλειά, αλλά και βράδια που έχεις να πας κάπου και στέκεσαι με απορία μπροστά από τη ντουλάπα σου. Έχε στο μυαλό σου ένα κλασικό συνδυασμό, που ξέρεις πως σου ταιριάζει - ένα πρωινό κι ένα βραδινό outfit - και πίστεψέ μας, θα αποδειχθεί σωτήριος.

6. Ποτέ μη φοράς κάτι, αν αμφιβάλλεις γι' αυτό.
Δεν είσαι σίγουρη πως αισθάνεσαι άνετα με ένα εξώπλατο φόρεμα; Το νέο σου τζιν μοιάζει λιγάκι στενό; Μην τα φορέσεις. Είναι πολύ καλύτερο να δείχνεις άνετη μέσα σε αυτά που φοράς, παρά να φαίνεται πως αισθάνεσαι άβολα, ακόμη κι αν το ρούχο σου είναι εκπληκτικό. Η αυτοπεποίθηση, άλλωστε, είναι το αξεσουάρ που απογειώνει μια γυναικεία εμφάνιση, σωστά;

Πηγή: queen.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!