Έξυπνα τρικ για να σου ταιριάζει ό,τι κι αν φοράς!
Έξυπνα τρικ για να σου ταιριάζει ό,τι κι αν φοράς!


Tώρα που πλησιάζει το καλοκαίρι και τα ρούχα αρχίζουν και... λιγοστεύουν, είμαστε αρκετά εκτεθειμένες όσον αφορά τα παραπανίσια κιλά μας. Υπάρχει ωστόσο, τρόπος να τα κρύψουμε αποτελεσματικά, αρκεί να έχουμε στο μυαλό μας τα παρακάτω κόλπα! Και πιστέψτε μας, όταν σας λέμε, ότι αν τα εφαρμόσετε θα μπορείτε να φοράτε ό,τι θέλετε και να σας κολακεύει.

Σκούρα χρώματα και αντιθέσεις

 

Τα σκούρα χρώματα είναι η ιδανική επιλογή, αν θέλουμε να κρύψουμε τα παραπανίσια κιλά. Είναι προτιμότερο ωστόσο, να αποφύγετε την σκούρα μονοχρωμία και να «παίξετε» με αντιθέσεις. Για παράδειγμα, για να αδυνατίσετε το πάνω μέρος του σώματός σας, φορέστε ένα μαύρο πουκάμισο ή μια μαύρη μπλούζα με ένα λευκό παντελόνι ή φούστα. Τα αντίθετα χρώματα θα κάνουν το πάνω μέρος του σώματός σας να φαίνεται πιο λεπτό απ΄ότι το κάτω μέρος. Αν πάλι, θέλετε να φαίνεστε πιο αδύνατη από τη μέση και κάτω, επιλέξτε σκούρα χρώματα και για το πάνω μέρος του σώματος χρωματιστά.

Αγαπήστε τις... ρίγες

Όταν φοράτε ρούχα με κάθετες ρίγες, το σώμα σας φαίνεται αυτόματα πιο αδύνατο! Μια φούστα ή παντελόνα με έντονες ρίγες για να καλύπτει την περιοχή της περιφέρειας, σε συνδυασμό με μια μπλούζα με το ίδιο ή και αντίθετο print, θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε μια οφθαλμαπάτη που σας επιμηκύνει.

High waist παντελόνια

Τα high waist παντελόνια δίνουν την ψευδαίσθηση ότι τα πόδια είναι πιο μακριά και αδύνατα. Επιπλέον, αποτελούν ιδανική επιλογή αν έχετε παραπανίσια κιλά στην περιοχή της κοιλιάς!

Πείτε «ναι» στα ογκώδη και μεγάλα αξεσουάρ

Τα μακριά κολιέ, τα ογκώδη σκουλαρίκια και τα εντυπωσιακά και μεγάλα βραχιόλια αποσπούν την προσοχή απ΄το σώμα και τραβούν τα βλέμματα προς το πρόσωπο!
Αν επίσης, φοράτε ζώνες, προτιμήστε τις πιο φαρδιές και μονόχρωμες, που θα καμουφλάρουν ιδανικά τα «παχάκια» και θα δώσουν την εντύπωση μιας λεπτότερης μέσης.

V λαιμόκο(μ)ψη 

Oι μπλούζες και τα φορέματα με V λαιμόκοψη εκτός από το ότι είναι πολύ κομψά, δίνουν και την αίσθηση ότι ο λαιμός είναι πιο μακρύς. Ταιριάζει πολύ σε γυναίκες που έχουν πλούσιο μπούστο, χωρίς αυτό βέβαια να σημαίνει ότι το ντεκολτέ πρέπει να είναι βαθύ!

Τονίστε τα... δυνατά σας σημεία

Το μεγαλύτερο τρικ στην μόδα δεν είναι μόνο να κρύβονται οι ατέλειες, αλλά και να τονίζονται τα δυνατά μας σημεία! Αν είστε προικισμένη με πλούσιο μπούστο ή γοφούς αναδείξτε τους χωρίς να φοβάστε! Εφόσον το κάνετε, κανείς δεν θα προσέξει τα παραπανίσια κιλά!

Πληροφορίες από το brightside.me

Φωτογραφίες: pinterest.com και brightside.me

 

 


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!