Ποια γυαλιά ηλίου σου ταιριάζουν;
Ποια γυαλιά ηλίου σου ταιριάζουν;


Το οβάλ σχήμα προσώπου είναι από τα πιο «συνηθισμένα» στην χώρα μας. Τα μήλα προεξέχουν λίγο παραπάνω, τα ζυγωματικά είναι πιο ανασηκωμένα και το πηγούνι ελαφρώς «τραβηγμένο» προς τα κάτω. Και όσες από εμάς έχουν αυτόν τον τύπο προσώπου ξέρουν πως δεν δείχνουν όλα τα γυαλιά ωραία πάνω του. Συγκεκριμένα το κολακεύουν οι τετράγωνοι και οι cut-eye σκελετοί. Τα οπτικά με γωνίες, σε αυτά τα δύο retro 60s και 70s σχέδια είναι κατάλληλα για εμάς που δεν έχουμε ούτε στρογγυλό αλλά ούτε και τετράγωνο σχήμα.

Τα μακριά ή κοντά μαλλιά δεν παίζουν ρόλο στο σχέδιο των γυαλιών ηλίου που θα επιλέξεις, αλλά μόνο στο μέγεθός τους. Όσο πια μακριά και πλούσια είναι τα μαλλιά σου, τόσο πιο εναρμονισμένα θα είναι τα μεγάλα ζευγάρια γυαλιών ηλίου. Το ακριβώς αντίθετο ισχύει για τα κοντά ή «αγορέ» κουρέματα. Διάλεξε ένα από τα σχέδια που προτείνουμε ενδεικτικά στην παρακάτω gallery και ετοιμάσου να υποδεχθείς με στυλ και φινέτσα αυτό το καλοκαίρι.

Τα γυαλιά ηλίου, άλλωστε, σε μία χώρα σαν την Κύπρο που «κοιτάει προς τον ήλιο» 364 μέρες τον χρόνο, δεν είναι απλά ένα extra αξεσουάρ, είναι επένδυση. Ό,τι πιο απαραίτητο βρίσκεται μέσα στην τσάντα μας αυτές τις ήμερες του καλοκαιριού, ας φροντίσουμε να έχει το σωστό design για το οβάλ πρόσωπό μας!

Πηγή: queen.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!