Tο μυστικό της αντιγήρανσης έρχεται από την Αφρική
Tο μυστικό της αντιγήρανσης έρχεται από την Αφρική


Αν κάτι θέλουμε να πετυχαίνουμε εμείς οι γυναίκες μέσα από τα skincare προϊόντα αλλά από τα έλαια που εφαρμόζουμε στην επιδερμίδα μας είναι η αντιγήρανση. Αναζητήσαμε λοιπόν και μάθαμε ένα νέο έλαιο που είναι πραγματικά θαυματουργό για το δέρμα.

Πρόκειται για το Marula oil το οποίο είναι ένα αντιγηραντικό λάδι που έρχεται από την Αφρική. Το συγκεκριμένο λάδι περιέχει σημαντική ποσότητα βασικών λιπαρών οξέων Ωμέγα 9 και αντι-οξειδωτικών που δρουν στην ενεργοποίηση της παραγωγής κολλαγόνου.

Ακόμη, περιέχει βιταμίνες C και E που επιβραδύνουν σημαντικά τη γήρανση. Αυτό που το κάνει τόσο ξεχωριστό είναι ότι είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος από την κανονική, ξηρή μέχρι και την ευαίσθητη επιδερμίδα.

Ποια είναι τα οφέλη του marula oil;

Το marula oil, ως συστατικό χρησιμοποιείται σε καλλυντικά προϊόντα ενώ μπορείτε να το προμηθευτείτε και ως αιθέριο έλαιο. Τα αμινοξέα που βρίσκονται στο συγκεκριμένο έλαιο ενισχύουν στην αποκατάσταση της ενυδάτωσης. Απορροφάται γρήγορα, είναι ελαφρύ, προστατεύει από τις ακτίνες του ήλιου και μειώνει τις κηλίδες.

Tip: Τα έλαια για το πρόσωπο θα πρέπει να είναι το τελευταίο step στην skincare ρουτίνα, καθώς οι ενυδατικές κρέμες και τα serums δεν μπορούν να διεισδύσουν στην επιδερμίδα αν έχει καλυφθεί πρώτα από λάδι.

Η εφαρμογή είναι απλή και για καλύτερα αποτελέσματα, βάλτε δύο με τρεις σταγόνες marula oil στα δάκτυλα σας και απλώστε τις απαλά στο πρόσωπό σας με ταμποναριστές κινήσεις.Τέλος, μπορείτε να εφαρμόσετε μικρή ποσότητα και στα μαλλιά σας καθώς θα τους χαρίσει λάμψη και ζωντάνια. Μετά το λούσιμο βάλτε λίγες σταγόνες στις άκρες για να τις ενυδατώσετε.

Πηγή: jenny.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!