5+1 άνετα τζιν για το σπίτι
5+1 άνετα τζιν για το σπίτι


Τις τελευταίες μέρες έχουμε δοκιμάσει τα πάντα. Έχουν περάσει 24ωρα που δεν έχουμε βγάλει καθόλου τις πυτζάμες μας. Έχουμε επιστρατεύσει κολάν και φόρμες. Υπάρχουν όμως οι μέρες που έχουμε ανάγκη ένα boost για να πάρουμε τα πράγματα από τη θετική τους πλευρά. Εκείνες τις ημέρες φοράμε το τζιν μας. Για αυτό σου βρήκα τα 6 πιο άνετα τζιν που θα σε κάνουν να νιώθεις λες και φοράς τη φόρμα σου.

Ας το παραδεχτούμε. Δεν είναι όλες οι μέρες της καραντίνας ίδιες. Υπάρχουν εκείνες που δεν θέλουμε να βγάλουμε τις πιτζάμες από πάνω μας με τίποτα. Υπάρχουν κι οι άλλες όμως που θέλουμε να νιώσουμε λίγο πιο φυσιολογικά. Και να θυμηθούμε όλα όσα κάναμε στην καθημερινότητά μας.

Μία καλή λύση είναι να ντυθούμε. Και εδώ το τζιν για μία ακόμα φορά μετατρέπεται στον πιο πολύτιμο σύμμαχο της ντουλάπας μας. Φυσικά, δεν θα φορέσουμε το παντελόνι που μας στενεύει. Για αυτό το σκοπό υπάρχουν τα άνετα τζιν. Και επειδή η μόδα έχει προνοήσει μπορούμε να βρούμε πολλά διαφορετικά τζιν που έχουν δημιουργηθεί με στόχο την άνεση. Slouchy γραμμές, straight ψηλόμεσα, ζιπ κιλότ. Επίλεξε αυτό που ταιριάζει στο signature style σου και συνδύασέ το με χρωματιστά πλεκτά ή cool t-shirts.

Πηγή: ladylike.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!