Στιλάτη και στο σπίτι! Δες αυτά τα work-from-home σύνολα
Στιλάτη και στο σπίτι! Δες αυτά τα work-from-home σύνολα


Mπορεί να μην έχεις αυστηρό dress code αυτές τις μέρες, αλλά αν θες να ξεφύγεις από το τρίπτυχο: κολάν, φούτερ, μάλλινες κάλτσες... υπάρχουν τρόποι!

Αυτές τις ημέρες το να έχεις τη δυνατότητα να εργαστείς από το σπίτι είναι ευχής έργον. Eκτός όμως από «τυχερή» σε σχέση με άλλες γυναίκες που δεν τους δίνεται αυτή η επιλογή, μπορεί να νιώθεις και ελαφρώς «περιορισμένη», το ηθικό σου να έχει αρχίσει να πέφτει και να ψάχνεις διεξόδους για να νιώσεις καλύτερα και εντός των τοιχών.

Για αυτό είμαστε εδώ εμείς για εσένα, για να σου προτείνουμε looks (όχι οι πυτζάμες σου όσο άνετες και αν είναι δεν συγκαταλέγονται σε αυτά) που θα σε γεμίσουν αυτοπεποίθηση και θα φορτίσουν τις ενεργειακές σου μπαταρίες ακόμα και όταν εργάζεσαι μόνη, στον καναπέ σου. Επίσης και τα 6 work-from-home που προτείνουμε παρακάτω είναι ό,τι πρέπει για τη στιγμή εκείνη που θα δεχθείς Skype call από τον προϊστάμενό σου.

Διάλεξε ποιο ταιριάζει στην ιδιοσυγκρασία σου και ποιο φαντάζει πιο άνετο και κομψό στα μάτια σου και σκέψου από τώρα την αυριανή εμφάνισή σου… όχι ακριβώς στο γραφείο, αλλά σίγουρα στη δουλειά σου.

Πηγή: queen.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!