Τόλμησε ανατρεπτικούς συνδυασμούς χρωμάτων στο ντύσιμό σου
Τόλμησε ανατρεπτικούς συνδυασμούς χρωμάτων στο ντύσιμό σου


Ο συνδυασμός χρωμάτων δεν είναι πάντα εύκολη υπόθεση για πολλές γυναίκες. Οι περισσότερες μένουν πιστές και επιλέγουν safe συνδυασμούς που εμπεριέχουν το άσπρο και το μαύρο, φοβούμενες μήπως υποπέσουν σε κάποιο στυλιστικό ατόπημα. Άλλες νιώθουν ότι «παίζοντας» με τα έντονα χρώματα θα καταλήξουν να μοιάζουν με… ουράνιο τόξο.

Κι, όμως, το color blocking μπορεί να σε βοηθήσει να απογειώσεις ακόμα και τα πιο απλά κομμάτια της γκαρνταρόμπας σου. Ειδικά τους ανοιξιάτικους μήνες, που έχουμε ανάγκη περισσότερο από ποτέ να ξεφύγουμε από τις σκουρόχρωμες αποχρώσεις του χειμώνα.

Αν είσαι αρκετά τολμηρή και έτοιμη να προχωρήσεις στο επόμενο βήμα, δοκίμασε να συνδυάσεις νέον με γήινα χρώματα και παστέλ με βασικά χρώματα (κόκκινο, πράσινο, μπλε) προκειμένου να δημιουργήσεις εντυπωσιακούς συνδυασμούς. Αν πάλι είσαι πιο… διστακτική, συνδύασε δύο παρόμοια χρώματα για να δείχνεις θηλυκή και κομψή. Κόκκινο και πορτοκαλί, βαθύ και ανοιχτό γαλάζιο, μωβ και λιλά, πορτοκαλί και ροδακινί, κίτρινο και μουσταρδί. Αυτές είναι μόνο μερικές από τις επιλογές που έχεις στη διάθεσή σου. Στην παρακάτω gallery, ωστόσο, θα δεις 5 ευφάνταστους και chic συνδυασμούς χρωμάτων που θα σε δελεάσουν και μάλλον θα σε πείσουν να τολμήσεις το color blocking trend στις καθημερινές εμφανίσεις σου.

Πηγή: queen.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!