Σούπερ ιδέες για να είσαι πάντα κομψή φορώντας σακάκι!
Σούπερ ιδέες για να είσαι πάντα κομψή φορώντας σακάκι!


Σε περίπτωση που δεν το έχετε καταλάβει μέχρι στιγμής, το απόλυτο must της φετινής μόδας είναι το σακάκι-blazer. Είναι ένα διαχρονικό και απαραίτητο κομμάτι για κάθε γυναίκα, αφού ταιριάζει σ’ όλους τους σωματότυπους και μπορεί να φορεθεί απ’ το πρωί έως το βράδυ με απόλυτη επιτυχία.

Το πρωί στο σχολείο που αφήνουμε τα παιδιά, στις εξωτερικές μας δουλειές, στο γραφείο ή σε μια βραδινή έξοδο ανάλογα και με τους συνδυασμούς που θα κάνουμε, το σακάκι είναι η καλύτερη επιλογή για το 2020. Αρκεί να το φορέσουμε σωστά!

Skinny τζιν παντελόνι

 

Το τζιν παντελόνι συνδυάζεται καταπληκτικά με το σακάκι και δίνει στην συνολική εικόνα ένα πολύ μοντέρνο αποτέλεσμα. Το φθινόπωρο και την άνοιξη επιλέξτε σκουρόχρωμα, ριγέ ή καρό σακάκια ενώ την άνοιξη λευκά, κίτρινα και εμπριμέ. Μπορείτε να το συνδυάσετε με ολόσωμα κορμάκια, πουκάμισα και t-shirt.

Πλισέ φούστα

Οι πλισέ φούστες και φέτος παραμένουν στην μόδα αφού ταιριάζουν στις περισσότερες γυναίκες, φοριούνται όλες τις ώρες της ημέρας και κρύβουν τις ατέλειές μας. Συνδυάζονται άψογα με πουλόβερ και λεπτά μπλουζάκια και φυσικά το αγαπημένο μας σακάκι.

Το σακάκι δίνει από μόνο του θηλυκότητα, αλλά για να απογειώσετε το στιλ συνδυάστε το με μποτάκια ή ψηλές γόβες!

Σακάκι με ζώνη στη μέση

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να φορεθεί το σακάκι και ένας από τους πιο έξυπνους είναι να το συνδυάσετε με μια ζώνη στη μέση. Αμέσως η συνολική εικόνα φαίνεται πιο τολμηρή και ενδιαφέρουσα. Αρκετές γυναίκες που δοκιμάζουν αυτό το κόλπο, χρησιμοποιούν το ίδιο το σακάκι ως μπλούζα χωρίς να φορούν κάτι από μέσα. Εμείς σας προτείνουμε μια πιο άνετη λύση: ένα μονόχρωμο φανελάκι. Το συγκεκριμένο στιλ ταιριάζει πολύ με δερμάτινο κολάν, παντελόνι ή φούστα.

Υφασμάτινο παντελόνι

Ανάλογα τα παπούτσια και την τσάντα που θα επιλέξετε, το υφασμάτινο παντελόνι σε συνδυασμό μ' ένα σακάκι μπορεί να φορεθεί όλη μέρα κερδίζοντας τις εντυπώσεις! Προτιμήστε sneakers και μεγάλες tote τσάντες για τις πρωινές σας δουλειές και ψηλά μποτάκια συνδυασμένα με clutch για το βράδυ.

Με τι να συνδυάσετε τα oversized σακάκια

Η τελευταία τάση στα σακάκια είναι το oversized μέγεθος και έως τώρα γνωρίζει μεγάλη επιτυχία. Ωστόσο, επειδή δεν είμαστε ούτε μοντέλα, ούτε Instagram influencers καλό είναι να γνωρίζουμε μερικά tips ώστε να μην πέσουμε στην παγίδα της μη κολακευτικής φαρδιάς γραμμής:

  • Φορέστε κομμάτια της ίδιας ή αντίστοιχης απόχρωσης για ένα πιο κομψό αποτέλεσμα.
  • Αποφύγετε τις μακριές φούστες και προτιμήστε κοντές που να έχουν στενή γραμμή.
  • Το oversized σακάκι ταιριάζει απόλυτα με μονόχρωμο στενό ζιβάγκο.

Πώς να επιλέξετε το κατάλληλο για εσάς σακάκι

Σύμφωνα με τους κορυφαίους στιλίστες και μόδιστρους δύο πράγματα πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας όταν έρχεται η στιγμή να αγοράσουμε ένα σακάκι: Πρώτον, δεν πρέπει να είναι πολύ σφιχτό στους ώμους και δεύτερον, όταν κουμπώνουμε όλα τα κουμπιά του δεν πρέπει το σακάκι να «τσιτώνει» πάνω στο σώμα μας-αλλιώς χάνεται η φόρμα του και δεν θα μπορέσουμε να το αναδείξουμε.

 Φωτογραφίες: pinterest.com

 


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!