Τα top trends στα καπέλα
Τα top trends στα καπέλα


Γιατί το καπέλο δεν έχει θέση μόνο στις καλοκαιρινές σου εμφανίσεις στην παραλία…

Το καπέλο ως αξεσουάρ είναι κάπως παρεξηγημένο στον ελλαδικό χώρο. Σπάνια θα δεις μια γυναίκα να κυκλοφορεί στους δρόμους της πόλης με ένα εντυπωσιακό look, το οποίο θα έχει ολοκληρώσει με κάποιο statement καπέλο, κι αν αυτό συμβεί, τις περισσότερες φορές θα είναι… talk of the town. Στην Ελλάδα, έχουμε την τάση και την αντίληψη ότι το καπέλο είναι αποκλειστικά και μόνο αξεσουάρ παραλίας. Είναι αυτό που θα μας προστατεύσει από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου και τίποτε άλλο.

Κι, όμως, το καπέλο είναι ένα accessory, το οποίο μπορεί να δώσει αυτό το fresh twist σε ένα λιτό- και ίσως βαρετό- look και να το απογειώσει σε χρόνο dt. Είναι αυτή η ιδιαίτερη και ευφάνταστη πινελιά που αναζητάμε όλες οι γυναίκες για να νιώθουμε στυλάτες και κομψές. Αυτό το ξέρουν πολύ καλά οι Γαλλίδες και οι Ιταλίδες- τα απόλυτα σύμβολα κομψότητας και φινέτσας- που το εντάσσουν πολύ συχνά στις καθημερινές, street style εμφανίσεις τους. Γιατί να μην υιοθετήσουμε κι εμείς αυτήν την τάση;!

Αν, λοιπόν, θέλεις να αναβαθμίσεις το απλό denim παντελόνι σου και να κάνεις το look σου ultra fashionable, δεν έχεις παρά να δεις στην παρακάτω gallery όλα τα hat trends του 2020 που προτείνουν οι μεγάλοι Οίκοι Μόδας και να επιλέξεις αυτό που ταιριάζει στο δικό σου στυλ. Άσε που το καπέλο είναι η τέλεια λύση για μια bad hair day… Ακόμα το σκέφτεσαι;

Πηγή: queen.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!