Πώς θα φορέσεις knee-high boots την άνοιξη;
Πώς θα φορέσεις knee-high boots την άνοιξη;


Δώσε μία μικρή παράταση και φόρεσε τις μπότες σου και τους επόμενους μήνες.

Mία από τις μεγαλύτερες τάσεις της φετινής σεζόν στα παπούτσια δεν ήταν άλλη από τις knee-high boots. Εκείνες τις μπότες που φτάνουν μέχρι το γόνατο και μεσουρανούσαν στα 70’s. Αν μη τι άλλο, πρόκειται για τις πιο ευκολοφόρετες μπότες, καθώς ταιριάζουν με όλα τα ρούχα- από φορέματα και φούστες οποιουδήποτε μήκους μέχρι φαρδιά παντελόνια και loose jeans-, πράγμα που οφείλεται στην άνετη γραμμή τους, καθώς δεν είναι στενές, ούτε κολλούν ασφυκτικά πάνω στο πόδι.

Οι επιλογές που έχεις είναι πολλές. Από τις κλασικές μαύρες μέχρι τις πιο fashionable λευκές και snakeskin, καθώς και ψηλοτάκουνες ή flat μέχρι και τις ίσιες σε γραμμή ή slouchy, μπορείς σίγουρα να βρεις το στυλ που σου ταιριάζει περισσότερο.

Αν πιστεύεις, όμως, ότι οι knee-high boots είναι αποκλειστικά και μόνο χειμερινό παπούτσι, κάνεις λάθος. Μπορείς να τις φορέσεις και την άνοιξη, όπως θα δεις στην παρακάτω gallery, κάνοντας λίγο… διαφορετικά fashion combos και υιοθετώντας μερικά tricks, ώστε να αναβαθμίσεις όλες τις καθημερινές εμφανίσεις σου.

Πηγή: queen.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!