Τα 5 χρώματα της άνοιξης
Τα 5 χρώματα της άνοιξης


Αν και είναι ακόμα χειμώνας, όλες έχουμε την ανάγκη να μάθουμε τι επιτάσσει η μόδα τους ανοιξιάτικους μήνες.

Τα total black looks, τα καφέ, τα μπορντό, τα λαδί και γενικότερα οι σκούρες αποχρώσεις ανήκουν δικαιωματικά στον χειμώνα. Μπορεί τώρα να διανύουμε τον δεύτερο μήνα της χειμερινής περιόδου και να επιλέγουμε αυτά τα χρώματα στα καθημερινά looks μας, ωστόσο ο Μάρτιος, με τον οποίο ξεκινά και επίσημα η άνοιξη, δεν είναι και τόσο μακριά. Άλλωστε, έχουμε ήδη αρχίσει να βλέπουμε στα καταστήματα όλα τα σχέδια και τα color trends που θα κυριαρχήσουν τους επόμενους μήνες και οφείλουμε από τώρα να προετοιμαστούμε κατάλληλα, ώστε να είμαστε καλοντυμένες και fashionable και την άνοιξη.

Η εαρινή περίοδος είναι πάντα συνυφασμένη με μια πιο παιχνιδιάρικη διάθεση. Έντονα και παστέλ χρώματα, girly looks και color blocking συνδυασμοί έχουν την τιμητική τους. Για να είσαι και εσύ στιλιστικά ενημερωμένη για όλες τις νέες τάσεις της άνοιξης, σου παρουσιάζουμε στην παρακάτω gallery τις 5 αποχρώσεις που θα κυριαρχήσουν στη μόδα τους εαρινούς μήνες και με τις οποίες θα μπορείς να δημιουργείς πολυτελή και «ακριβά» looks χωρίς να έχεις ξοδέψει μια περιουσία.

Ανάμεσά τους βρίσκεται το μπλε, που ανακηρύχθηκε από την Pantone ως το χρώμα της σεζόν και το οποίο ταιριάζει υπέροχα σε ξανθές και μελαχρινές. Υπάρχει ακόμη μια απόχρωση του πορτοκαλί για σένα που αγαπάς τα ηλιοβασιλέματα, αλλά και ένα υπέροχο ιβουάρ για σένα που αναζητάς την αυστηρότητα- αλλά δε θέλεις να φορέσεις μαύρο- σε κάθε εμφάνισή σου.

Πηγή: queen.gr

 

 


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!