Μ' αυτά τα 5 ρούχα θα δείχνεις πάντα κομψή
Μ' αυτά τα 5 ρούχα θα δείχνεις πάντα κομψή


Για να είσαι καλοντυμένη χωρίς να έχεις καταβάλει μεγάλη προσπάθεια…

Όσες λατρεύουμε τη μόδα δε σταματάμε σχεδόν ποτέ να ενημερωνόμαστε για όλες τις νέες τάσεις που προκύπτουν κάθε σεζόν και, φυσικά, το αμέσως επόμενο βήμα είναι να εμπλουτίσουμε την γκαρνταρόμπα μας με όλα αυτά τα trends. Ξέρουμε ήδη ότι κι εσύ- ως fashion addict που είσαι- ανυπομονείς να παρακολουθήσεις όλα τα νέα από τα Fashion Weeks που θα δούμε σε λίγο καιρό στις μητροπόλεις της μόδας, ώστε να πάρεις το απαραίτητο #fashioninspo για τους επόμενους μήνες. Άλλωστε, οι νέες τάσεις είναι πάντα μια ευκαιρία για να αναβαθμίσεις το στιλ σου. Αγοράζεις ένα leather φόρεμα ή ένα λεοπάρ fair coat και αμέσως αισθάνεσαι ότι έχεις ανανεωθεί.

Παρ’ όλα αυτά, υπάρχουν μερικά ρούχα, που είναι διαχρονικά, στιλάτα και μπορούν να σε βγάλουν «ασπροπρόσωπη» σε πολλές περιστάσεις της καθημερινότητάς σου. Πρόκειται για fashion items, τα οποία αποτελούν τη βάση της γυναικείας γκαρνταρόμπας, γιατί με αυτά μπορείς να «χτίσεις» το στιλ και τα outfits σου. Είναι ταυτόχρονα κλασικά, αλλά και μοντέρνα. Κι αν πιστεύεις ότι ένα minimal look μπορεί να αποδειχθεί κάπως βαρετό, κάνεις μεγάλο λάθος!

Βάλε για λίγο στην άκρη τα snake prints, τα neon ρούχα σου και τα πουά looks που έχεις στο μυαλό σου και ανακάλυψε στην παρακάτω gallery τα 5 βασικά κομμάτια που πρέπει να διαθέτει η ντουλάπα σου, ώστε να είσαι πάντα chic χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια.

Πηγή: queen.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!