Ακόμη να κάνεις MickeyMouseNails;
Ακόμη να κάνεις MickeyMouseNails;


Φέτος είναι η χρονιά του ποντικού και… τέτοια #MickeyMouseNails δεν έχεις ξαναδει!

Το 2020, στο Κινέζικο ωροσκόπιο, είναι η χρονιά του ποντικού και σύμφωνα με το astrology. gr το κινέζικο όνομά του είναι SHU, o μήνας που ανήκει είναι ο Δεκέμβριος, στη Δυτική Αστρολογία αντιστοιχεί στον Τοξότη και ξέρουμε πως, στην Κίνα, ο Ποντικός ή Αρουραίος είναι ένα σεβαστό πρόσωπο, θαρραλέο, με πολύ καλό επιχειρηματικό μυαλό. Θεωρείται τιμή να γεννηθεί κάποιος κατά το έτος του Αρουραίου και ιδιαίτερο προνόμιο.

Είναι λοιπόν μία καλή χρονιά και μας αρέσει ιδιαίτερα γιατί… αγαπάμε τα ποντικάκια εδώ στο queen.gr! Το αγαπημένο μας ποντικάκι βεβαίως, δεν είναι άλλο από τον λατρεμένο Mickey Mouse αλλά δεν τον αγαπάμε μόνο εμείς.

Με μία αναζήτηση στο hashtag #MickeyMouseNails στο Instagram, θα δεις άπειρα nail art από Mickey φανς και σε περίπτωση που δεν το κατάλαβες από τον τίτλο, ναι, θα μιλήσουμε πάλι για μανικιούρ όμως, αυτό που θα σου δείξουμε σήμερα δεν το έχεις ξαναδεί. Βλέπεις, η αγαπημένη μας Unistella από την Κορέα, με αφορμή τη χρονιά του ποντικού, έφτιαξε τα πιο ιδιαίτερα και εντυπωσιακά #MickeyMouseNails που έχεις δει…

Πηγή: queen.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!