Οδηγός για το γιορτινό μακιγιάζ
Οδηγός για το γιορτινό μακιγιάζ


Τα σπίτια μας είαι στολισμένα, οι δρόμοι και τα μαγαζιά είναι γεμάτα από λαμπάκια και γύρω μας υπάρχει αυτή η υπέροχη γιορτινή ατμόσφαιρα που μας φτιάχνει τη διάθεση και μας κάνει να νιώθουμε σαν κοριτσάκια!

Φυσικά, όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος οι γιορτές επιτάσσουν λάμψη και βέβαια ένα μεγάλο χαμόγελο. Οι περισσότερες ψάχνουμε τι θα φορέσουμε όμως ένα εντυπωσιακό outfit χρειάζεται το κατάλληλο μακιγιάζ για να το ολοκληρώσει, να το φωτίσει και να το αναδείξει ακόμα περισσότερο. Επειδή λοιπόν ξέρουμε πως βρίσκεσαι σε δίλημμα και ίσως να έχεις μπερδευτεί, έχουμε τις τέλειες λειες προτάσεις που θα σε βοηθήσουν πολύ!

Σωστές βάσεις
Το τελετουργικό ενός λαμπερού μακιγιάζ ξεκινάει από ένα καθαρό, καλά ενυδατωμένο δέρμα. Για το λόγο αυτό φρόντισε να έχεις μια καθαρή, χωρίς λιπαρότητα και υπολείμματα μακιγιάζ, επιδερμίδα και στη συνέχεια άπλωσε μία γενναία ποσότητα της ενυδατικής σου. Αυτό θα βοηθήσει το μεικάπ να απλωθεί ομοιόμορφα ώστε να έχεις την τέλεια βάση!

Έντονα μάτια
Στα μάτια μπορείς να κάνεις μια έντονη γραμμή eyeliner που θα σου χαρίσει ανοδικό και έντονο βλέμμα! Αν δεν είσαι εξοικειωμένη σχημάτισε τη γραμμή πρώτα με ένα μολύβι ματιών και στη συνέχεια πέρασε την με eyeliner σε μαύρο ή καφέ χρώμα ανάλογα με τα χρώματα σου και το αποτέλεσμα που θες. Από την άλλη, είναι η κατάλληλη στιγμή να δημιουργήσεις ένα άκρως εντυπωσιακό smokey eye look σε φυσικούς τόνους. Για extra λάμψη και στις δύο περιπτώσεις πρόσθεσε σκιές με glitter και πολλή μάσκαρα!

Κωδικός βλεφαρίδες
Τις λατρεύουμε γιατί μεταμορφώνουν το μακιγιάζ μας, όμως φέτος less is more! Φέτος θέλουμε να είσαι φειδωλή στη χρήση ψεύτικων βλεφαρίδων και να πριοτιμήσεις τις μεμονωμένες τούφες που δίνουν ένα πιο elegant αποτέλεσμα και δε βαραίνουν το μάτι.

Τhe power of red
Στα χείλη, το κόκκινο κραγιόν αποτελεί διαχρονική επιλογή για το μακιγιάζ των γιορτών. Επίλεξε ένα σε κερασί ή πορτοκαλί τόνους ανάλογα με το χρώμα της επιδερμίδας σου και πρόσθεσε από πάνω λίγο gloss που θα κάνει τα χείλη σου να δείχνουν πιο ζουμερά

Η τελευταία πινελιά
Μην παραλείψεις να ολοκληρώσεις το το μακιγιάζ σου με λίγο ρουζ στα μήλα και highlighter ψηλά στα ζυγωματικά . Το μόνο που μένει τώρα είναι η καλή σου διάθεση και να είσαι σίγουρη ότι θα είσαι εκθαμβωτική!

Πηγή: queen.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!