Το τέλειο μεικάπ για τις γιορτές
Το τέλειο μεικάπ για τις γιορτές


Όποια και αν είναι η ανάγκη της επιδερμίδας σου, όποιο και αν είναι το τελείωμα που αναζητάς!

Οι γιορτές πλησιάζουν και ήδη τα ΣΚ μας είναι γεμάτα από pre-Christmas καλέσματα! Το μακιγιάζ λοιπόν, είναι κάτι που μας απασχολεί γενικά αλλά ειδικότερα, μας απασχολεί το μεικάπ. Θέλουμε να κάνουμε δώρο στον εαυτό μας ένα τέλειο προϊόν που δεν θα επιβαρύνει την επιδερμίδα μας όσο και αν το φορέσουμε. Εκτός από αυτό, κάποιες θέλουν ματ τελείωμα και κάποιες άλλες απόλυτη κάλυψη.

Αντιθέτως, πολλές αναζητούν ανάλαφρη κάλυψη και άνεση στην επιδερμίδα ενώ υπάρχουν και εκείνες θέλουν ένα μεικάπ το οποίο να παραμένει αναλλοίωτο όσο και αν χορέψουν. Όλες θέλουμε διαφορετικά πράγματα, έχουμε διαφορετικές ανάγκες και δεν θα πάρουμε –προφανώς- όλες το ίδιο μεικάπ. Ποιο όμως είναι αυτό που μας… «βγάλει ασπροπρόσωπες» (see what we did there?) στις γιορτές;

Αν δεν το βρεις στις παρακάτω συμβουλές, τότε δεν ξέρουμε που θα το βρεις! Εκτός λοιπόν και αν έχεις επιδερμίδα με ενεργή ακμή, στην οποία περίπτωση ΜΟΝΟ ο δερματολόγος σου μπορεί να σε συμβουλεύσει, κάνε ένα scroll πιο κάτω και κράτα σημειώσεις!

-ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ, ΚΑΛΗ ΚΑΛΥΨΗ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ. Θέλεις ένα μεικάπ ειδικά διαμορφωμένο για επιδερμίδες που χρειάζονται θρέψη χωρίς όμως στοιχεία που την επιβαρύνουν.
Πρέπει να αναζητήσεις ένα Hybrid μεικάπ που να περιέχει στοιχεία skin care και καλυπτική φόρμουλα.

-ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΛΗ ΚΑΛΥΨΗ ΜΑΚΡΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΟΝΙΚΗ/ΞΗΡΗ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ. Χρειάζεσαι ένα μεικάπ που να καλύπτει αλλά παράλληλα, να μην επιβαρύνει την επιδερμίδα σου καθώς την περιποιείται.
Πρέπει να αναζητήσεις ένα μεικάπ με ενυδατικά συστατικά αλλά και σταθερή φόρμουλα έτσι ώστε να μην αλλοιώνεται όσο εσύ χορεύεις.

-ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΞΗΡΗ/ΜΕΙΚΤΗ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙΣ ΑΝΑΛΑΦΡΗ ΚΑΛΥΨΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΣΗ ΑΝΕΣΗΣ. Πρέπει να αναζητήσεις ένα μεικάπ με ανάλαφρη σύνθεση που να σου παρέχει κάλυψη αλλά και απόλυτη αίσθηση άνεσης.
Πρέπει να αναζητήσεις ένα μεικάπ με βάση το νερό και εμπλουτισμένο με ενυδατικά συστατικά.

-ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ 100% ΚΑΛΥΨΗ ΚΑΙ ΣΥΝΘΕΣΗ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ. Θέλεις ένα μεικάπ ικανό να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις σου και να σου παρέχει απόλυτο καμουφλάζ.
Πρέπει να αναζητήσεις ένα μεικάπ με ειδικά μελετημένη σύνθεση που όμως περιέχει στοιχεία skincare και δεν επιβαρύνει το δέρμα σου.

-ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΛΙΠΑΡΗ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΜΕ ΑΤΕΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΛΗ ΚΑΛΥΨΗ. Χρειάζεσαι ένα μεικάπ που να σου παρέχει ματ αποτέλεσμα, να μην επιβαρύνει την επιδερμίδα σου και παράλληλα να καλύπτει τις ατέλειές σου αποτελεσματικά.
Πρέπει να αναζητήσεις μία ελαφριά αλλά σταθερή σύνθεση που εξαλείφει τις γυαλάδες αλλά παράλληλα βελτιώνει την επιδερμίδα.

Πηγή: queen.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!